Câți bani băgau în buzunar Mircea Badea și Teo Trandafir în anii 90: „Nu aveam bani de mâncare, sendvișuri cu piure”

Mircea Badea și Teo Trandafir sunt unii dintre cei mai vechi oameni de televiziune din România, care au început să apară pe micile ecrane încă din anii 90. Iată ce salarii aveau aceștia la începuturile televiziunii.

20 ian. 2024, 11:43
Câți bani băgau în buzunar Mircea Badea și Teo Trandafir în anii 90: „Nu aveam bani de mâncare, sendvișuri cu piure”
Câți bani băgau în buzunar Mircea Badea și Teo Trandafir în anii 90: „Nu aveam bani de mâncare, sendvișuri cu piure”

Mircea Badea și Teo Trandafir sunt două dintre personajele care au făcut și încă face istorie în ceea ce privește televiziunea din România. De curând, Mircea Badea a fost invitat la podcast-ul fostei sale colege, „Gând la gând cu Teo”, unde a dezvăluit ce salariu aveau la momentul respectiv. Cei doi au fost colegi de platou între 1995 și 1997.

Citește și: Smiley a spus tot adevărul! Cum se înțelege, de fapt, artistul cu fiica lui Josephine: „Este foarte independentă. De la cineva a moștenit”

Foștii colegi deveniți buni prieteni s-au bucurat de revedere, iar podcastul a fost presărat cu multe glume savuroase, dar și nenumărate dezvăluiri. Au spus chiar ce salarii aveau la debutul în televiziune.

„Noi luam pe atunci 100 de dolari pe lună. Oamenii spun: „Păi, da, dar pe atunci, vezi Doamne, erau bani”. Nu erau bani, erau tot 100 de dolari pe o lună. Tu îmi aduceai să mănânc, pentru că eu nu aveam bani de mâncare, sendvișuri cu piure”, a spus Teo Trandafir în podcastul său.

Mircea Badea a dezvăluit o întâmplare haioasă, care s-a petrecut cu foarte mulți ani în urmă, atunci când și-a depus CV-ul la Oficiul Forțelor de muncă.

„Am ajuns la Oficiul Forțelor de Muncă, sector 3, și ne-am depus acolo CV-ul și când am plecat de acolo era o doamnă care mătura strada, și ne-a recunoscut că eram la televizor, dar nu mâncam… Ne-am dus la Oficiul Forțelor de Muncă să ne înscriem și a zis: Ia uite, au venit vedetele la „brațili” de muncă”, a povestit Mircea Badea în podcastul lui Teo Trandafir.

La vremea respectivă, chiar dacă era student la facultatea de matematică, Mircea Badea a fost nevoit să se angajeze ca bodyguard pentru a face rost de bani.

„Toate poveștile mele încep cu muream de foame. Orice poveste a mea începe așa. Primul an nici nu am trecut pe la facultate, decât la examene, pe care le-am și luat. Muream de foame și m-am angajat, ca să mănânc, bodyguard la o casă de schimb valutar. Mama era nefericită că de ce să fie copilul bodyguard la casa de schimb valutar”, a povestit prezentatorul TV.

Citește și: Legea care le interzice profesorilor să facă meditații cu elevii pe care îi au la clasă. Cadrele didactice trebuie să semneze declarații pe propria răspundere