Câți bani câștigă Lora pentru un concert de 45 de minute. Artista nu cântă pe mai puțin

Lora e una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Are concerte peste concerte, apare în numeroase emisiuni tv, este influecer și, de asemenea, s-a lansat și în lumea afacerilor.

07 feb. 2022, 14:44
Câți bani câștigă Lora pentru un concert de 45 de minute. Artista nu cântă pe mai puțin

Lora se poate mândri cu o carieră de succes, celebritate și o relație în care se simte foarte fericită.

Una dintre întrebările care apar pe buzele tuturor este câți bani câștigă Lora din concertele ei. Ei bine, în caz că vă aflați și voi printre curioși, vă spunem că Lora cere pentru un concert live de 45 de minute, alături de trupa sa, 5.000 de euro. Band-ul Lorei este format din șapte persoane, astfel că banii nu ajung doar la ea.

Muzica nu e singura ei sursă de venit. Lora e și antreprenoare, a lansat mai multe produse de îngrijire a pielii pentru femei. Pe lângă acest business, ea are și numeroase campanii online, pe rețelele sociale, prin care promovează produsele anumitor branduri.

„Startul noii colaborări este marcat de două evenimente importante pentru brand – lansarea noului spot publicitar dedicat promovării ofertei din cazinoul online şi campania promoţională Calendarul începutului de an”, spunea Lora la început de an.

Drama din spatele vieții ‘perfecte’ cu care trăiește Lora

Cu toate că are tot ce-și poate dori, Lora trăiește o adevărată dramă. Când avea câțiva anișori, și-a pierdut tatăl, iar anul trecut mama ei s-a stins din viață. Mai mult, Lora a avut și un frate, dar acesta a murit la câteva luni de la naștere.

“Mama a început perioada chimioterapiei, şi partea frumoasă a perioadei, dacă pot să o numesc aşa, a fost că mama mea a refăcut relaţia cu mama ei naturală şi a locuit cu ea pe toată durata chimioterapiei.

A fost operată în Turcia şi s-a eliminat complet tumora, nu mai avea cancer. În locul unde a fost extirpată, la cinci ani, a început să aibă nişte simptome şi nu a zis nimic. Am avut aceeaşi problemă, nu a spus nimic ca să nu mă îngrijoreze.

În perioada aia am şi divorţat. S-au întâmplat atât de multe lucruri… Eu am clacat în spital, când am văzut că nu iese din operaţie, era să mor. A fost un moment foarte greu, m-am simţit abandonată de multă lume, şi neînţeleasă. Nu interesa pe nimeni ce fac eu.  Îmi amintesc râsul ei şi stilul sarcastic cu care descria lipsa de logică a oamenilor. Consumul cel mai mare era când se gândea la mine şi la fratele meu.

Eu am mai avut un frate, care a murit la câteva luni de la naştere. Dar nu a mea a fost drama asta, a fost a mamei“, a declarat Lora, potrivit giveawayromania.com.