Câți bani câștiga Maria Constantin din muzică la început de carieră. Ce a făcut artista cu primii ei bani: „Era o sumă foarte mare”

Maria Constantin cântă de când era mică și încă de pe atunci reușea să câștige bani din această activitate. Toți banii pe care i-a strâns o-a investit în familia ei.

29 apr. 2023, 19:23
Câți bani câștiga Maria Constantin din muzică la început de carieră. Ce a făcut artista cu primii ei bani: „Era o sumă foarte mare”

Maria Constantin a fost încurajată încă de mică să iubească muzica și să-și dorească să fie pe scenă, tatăl ei fiind muzician.

„Cred că dintotdeauna mi-am dorit lucrul ăsta, dar în același timp, cred că și părinții mei au avut o oarecare implicare pentru că ei cumva mi-au implementat chestia asta, că am talent, că am voce. Cumva de la ei mi s-a implementat chestia asta de mică. Gândește-te că eu la vârsta de 3 ani și jumătate participam la Miss Grădinița și cântam pe scenă. Iată-mă acum, la 36 de ani, când asta fac, ceea ce mi-am dorit cumva”, a spus ea.

Citește și Maria Constantin ține foarte mult la superstiții. Vedeta de la Survivor s-a hotărât să nu mai cânte la cea de-a treia nuntă

Maria Constantin cântă de 20 de ani. De când era adolescentă mergea să cânte la nunți și primea o mulțime de bani.

„La 16 ani mergeam cu tatăl meu la cântări. Aveam trupă împreună cu tatăl și fratele meu, și ei muzicieni fiind. Și atunci mergeam la evenimente. Eram cumva în familie, eram cumva protejată, eram și răsfățată, că recunosc, deși în cele mai multe cazuri, acasă nu eram eu cea răsfățată, doar așa în public, pentru că eu fiind cea mai mare, bineînțeles că în capul meu se spărgeau toate. Că fratele și sora mea sunt mult mai mici decât mine”, a adăugat ea.

Cât câștiga Maria Constantin pentru o cântare la nuntă

Artista lua salariul minim pe economie de la vremea respectivă. „În jur de 700-800 de lei, iar eu la o nuntă poate câștigam 1000 de lei. Într-o săptămână. Adică să ne înțelegem era o sumă foarte mare. Zic pe o săptămână, nu pe o zi, că atunci erau nunți din acelea care țineau trei zile și trei nopți, la cort, și cântai până rămânea mireasa gravidă. Se cânta foarte mult. Cred că se mai cântă în unele zone”, a mai declarat artista.

Citește și Maria Constantin a dezvăluit cine este invitatul surpriză de la nunta ei. Legătura neştiută dintre ea şi celebrul manelist

Când a venit pe lume fiul ei, prioritățile i s-au schimbat și a ales să investească tot ce câștiga la vremea respectivă în familia ei.

„Cu toate astea nu am fost o ființă cheltuitoare, n-am fost un copil din ăsta rebel care să-și cheltuie banii pe haine, pantofi și așa mai departe. Visul meu era să dau de permis, să-mi iau mașină. Aveam alte gânduri pe vremea aceea și ulterior nici nu au mai trecut foarte mulți ani că m-am căsătorit, am făcut un copil, iar banii i-am investit în familie. Atunci mi s-au schimbat toate planurile și toate prioritățile. După care m-am despărțit, iar am luat-o de la zero, iar m-am căsătorit, iar m-am despărțit și tot așa am luat-o de la zero”, a mai spus ea.