Câţi bani câştigă un curier Glovo. În doar câteva ore fac mai mulţi bani decât românii care muncesc o zi întreagă

Meseria de curier Glovo este tot mai căutată de cei care vor să-şi rotunjească veniturile. Programul este flexibil şi câştigă mult mai bine decât mulţi români care muncesc în alte domenii, o zi întreagă.

01 iul. 2022, 17:21
Câţi bani câştigă un curier Glovo. În doar câteva ore fac mai mulţi bani decât românii care muncesc o zi întreagă

Câţi bani câştigă un curier Glovo. Această meserie a devenit destul de atractivă pentru mulţi români. Pentru unii acest job reprezintă principala sursă de venit, în timp ce alţii au ales să practice această meserie doar câteva ore pe zi pentru a-şi rotunji veniturile.

Câţi bani câştigă un curier Glovo. Tot mai mulţi tineri practică această meserie

Citeşte şi Foodpanda, preluată de către Glovo. Consiliul Concurenței analizează operaţiunea

Datorită programului flexibil, meseria este destul de atractivă şi pentru tinerii care sunt la facultate şi îşi doresc să câştige banii lor.

Curierii Glovo pot livra de la mâncare de tip fast-food, până la alimente şi băuturi din diferite supermarketuri. Spre deosebire de alte platforme, Glovo are un sistem orar special care permite curierilor să rezerve zilele și orele pentru livrare, pentru a putea fi plătiți când sunt conectați.

Cei care aleg să lucreze în intervalele orare în care cererea este crescută primesc puncte de excelență, iar cu cât punctele de excelenţă sunt mai mari, cu atât curierii respectivi vor câştiga mai mulţi bani.

Ce trebuie să faci ca să devii curier Glovo

În primul rând, trebuie să ai un vehicul cu care să te poţi deplasa la comenzi ( o maşină, un scuter sau o bicicletă). De asemenea, telefonul smart este absolut necesar.

Următorul pas este să intri pe site-ul delivery.glovoapp.com și să dai click pe butonul „Devino Gover”,după care vei fi redirecționat pe o pagină unde vei afla toate informații necesare despre meseria de curier Glovo.

În stanga paginii, persoanele trebuie să completeze datele personale pentru a participa la o sesiune rapidă de instruire, în care li se vor adresa 30 de întrebări. După sesiunea de instruire, persoanele vor fi contactate în maxim 24 de ore pentru a discuta despre programul de lucru.

Salariul unui curier Glovo variază în funcție de bonusuri, oră, zi din săptâmână și numărul de comenzi. Cu toate acesteam un livrator Glovo nu câştigă mai puţin de 23 de lei pe oră.

Potrivit unui studiu făcut de Gpec în 2020 și prezentat de stirileprotv.ro referitor la platformele de livrare de la care românii comandă online, Glovo a ieșit pe locul trei dintr-un total de cinci platforme.

Citeşte şi Glovo a dat afară zeci de angajaţi de la FoodPanda, scandal uriaş pe piaţa serviciilor de livrare. „I-au cerut să plece unei femei însărcinate în 14 săptămâni”