Câţi bani câştigă un Moş Crăciun de închiriat pe OLX în doar câteva ore. Afacerea cu care mulţi dau lovitura în decembrie

Odată cu intrarea în luna decembrie, anunțurile cu Moși Crăciun de închiriat au început să apară pe internet. Părinții din Sibiu au o gamă variantă în ceea ce privește alegerea unui Moș de Crăciun care să bucure și să ofere amintiri memorabile copiilor.

10 dec. 2023, 12:17
Câţi bani câştigă un Moş Crăciun de închiriat pe OLX în doar câteva ore. Afacerea cu care mulţi dau lovitura în decembrie

Nu e timp de pierdut când milioane de copii aşteaptă întâlnirea cu Moş Crăciun. Iar agenda e extrem de încărcată: Moşul vine la grădiniţă sau la şcoală, acasă, în familie, dar şi la părinţi la serviciu.

Trebuie să arate ca un bunic cu barbă naturală, iar odată îmbrăcat în mantie roșie să-i impresioneze pe cei mici și pe părinții lor.

Rețeta care îți va transforma Crăciunul în unul de poveste! Bomboane de pom ca în basme, gata în doar câteva minute
„Moşul e foarte foarte ocupat, primesc foarte multe scrisori şi trebuie să le onorez. Ajunge la toată lumea! Trebuie să ajung, pentru că asta e bucuria copilului”, spune un Moş Crăciun.

Pe grupurile online ale părinţilor e deja panică. Serbările se ţin în aceleaşi zile si aproape la aceleaşi ore. Cei care stau liniştiţi acum sunt cei care au făcut rezervări în urmă cu o lună.

Cât costă să închiriezi un Moş Crăciun
„Avem pe data de 18 – 30 de comenzi, pe 19 – 34 de comenzi, 45 de comenzi pe 20 şi pe 24 avem 110. Avem 24 de Moşi Crăciuni toţi cu barbă naturală, spiriduşi, crăciuniţe. Preţurile pornesc de la 350 de lei şi pot ajunge până la 650 de lei”, spune Niculae Marius, manager.

Vârsta moşului, dar şi barba cresc preţul. „Primesc cadouri de la Moş Crăciun la finalul serbării, acasă se strâng mai multe familii, prieteni. La corporaţii de obicei ne cheamă pentru copiii angajaţilor. Mai mergem şi în magazine, moşul merge şi în supermarketuri”, explică Valentina Vîlceanu, manager.

Cei care vor ca Moș Crăciun să îi viziteze în seara de ajun, trebuie să plătească cel puțin 1.000 de lei. Dacă vizita moșului este programată aproape de miezul nopții, tarifele cresc până la 1.300 de lei pentru 20 de minute.

Pe rețelele sociale, ori pe platformele de anunțuri ofertele sunt variate. La Craiova, spre exemplu, Moș Crăciun se poate închiria cu 200 de lei în timp ce în Bacău sau Bârlad 20 de minute cu el costă 150 de lei.

Moș Crăciun de închiriat cu 100 de lei la Sibiu

Solicitările pentru Moși Crăciun sunt foarte mari, așadar părinții trebuie să se grăbească pentru ca Moșii să poată facă față cererii și să aducă multe zâmbete pe fețele celor mici. Pentru prezența unui Moș Crăciun în noaptea de Ajun, părinții trebuie să plătească cel puțin 100 de lei. Tariful crește în funcție de numărul de copii.

„Puteți apela la închirierea unui Moș Crăciun pentru grădiniță, școală, la serbare și nu numai. El vine și acasă, la domiciliu sau la orice alt eveniment la care este așteptat de cei mici”, se arată într-un anunț.

Moș Crăciun, Crăciuniță și Elf , în Noaptea de Ajun

Pentru părinții care sunt în căutarea unui serviciu mai complex pentru noaptea de Ajun, există opțiunea să aleagă Moșul însoțit de Crăciuniță și chiar de un Elf. Seara va fi magică, dar și costul va fi unul pe măsură. Echipa lui Moș Crăciun percepe un preț de 250 lei pentru un singur copil. Astfel, dacă familia este mai numeroasă, prețul crește și el. Însă, dacă sunt mai mult de șase copii, tariful va fi de 100 de lei pentru fiecare. Prețurile pot fi negociate.
Vasilică și Georgiana își cresc cei patru copilași într-o căsuță roz, dar rece. Micuții speră că Moș Crăciun le va aduce lemne de foc, hăinuțe și rechizite
„Pentru copii, momentul în care se primesc cadourile este cel mai magic lucru al sărbătorii. Nouă ne place să fie așa cum trebuie, ca-n povești! Evită situațiile neplăcute și alege o echipă de profesioniști care fac posibilă o clipă de magie. Nu consumăm alcool. Suntem persoane profesioniste și în viața de zi cu zi și avem peste zece ani experiență în lucrul cu copiii. Glumițele și umorul împreună cu adulții fac parte natural din întreaga experiență. Avem 5 ani experiență de călătorii prin casele oamenilor în seara/noaptea de ajun. Timpul și costul activității diferă în funcție de numărul de copii. Mai avem loc pentru încă patru familii norocoase”, se arată într-un alt anunț.

Moș Crăciun de închiriat, de la Crucea Roșie

Moș Crăciun și Crăciunița pot fi închiriați și de la Crucea Roșie. Spre deosebire de anul trecut când putea fi închiriat un singur Moș Crăciun, anul acesta vor fi disponibili trei Moși. Moșul ajunge în casele sibienilor, dar și la grădinițe și la petreceri private ale firmelor.

Prețurile variază între 200 și 600 de ron. Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0741 118 975, în intervalul orar 9 – 15 sau prin email la [email protected].