Câți bani cer Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț la o nuntă. Cele două artiste sunt la mare căutare

Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț sunt două dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară de la noi. Aşa se face că cele două interprete sunt extrem de solicitate la evenimentele private, oamenii fiind dispuşi să scoată din buzunar oricât pentru ca atmosfera să fie întreţinută de acestea.

19 aug. 2023, 12:00
Câți bani cer Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț la o nuntă. Cele două artiste sunt la mare căutare

Câți bani cer Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț la o nuntă. Mai mult, mulţi dintre cei care fac nuntă sau botez îşi programează evenimentul în funcţie de disponibilitatea celor două.

Câți bani cer Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț la o nuntă

Tarifele percepute de îndrăgitele artiste din Ardeal nu sunt deloc mici, dar cum evenimentele de genul nunţii şi al botezului nu sunt prea dese în viaţa unui om, cine se mai uită la bani?

Georgiana și Vlăduța au mare succes în Ardeal, de acolo și sunt ambele. Ele cântă pe gustul celor de acolo, ca stil, ca ritm, nu merg doar pe horă și pe sârbă, ca la București. Cântă mai variat, mai bagă și o hațegană. Se dansează mai multe jocuri.

În acea zonă, ardelenii sunt mai sociabili. Organizează mai multe petreceri. Sunt și mai culți, din punct de muzical. În școli se pune mare preț pe muzică. Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău au un onorariu de câte 1.500 de euro, pentru un recital solo.

Citeste si Cât te costă dacă vrei să-ți cânte Tzancă Uraganu la nuntă. Manelistul cere o avere: „Noi plătim impozit la stat”

Iar dacă vin cu instrumentiștii, onorariul lor sare de 5.000 de euro. Dar poate ajunge și la 7.000 de euro, depinde de contract. Georgiana Lobonț vine la petreceri cu zece oameni, în trupă. Normal că sunt alte prețuri. Ea vine cu microbuzul, cu o armată de oameni. Pentru cei 5.000 de euro, Georgiana are program de două ore, în reprize de câte 45 de minute”, a declarat un organizator de evenimente private pentru playtech.ro.

Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț, apreciate de Elena Merişoreanu

Îndrăgita Elena Merișoreanu recunoaşte talentul mai tinerelor sale colege de breaslă, pe care le apreciază că interpretează folclor autentic.

La modă sunt acum Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău. Ele rup, acolo, în Ardeal, au toate evenimentele. Mirii își fixează nunțile după cum au ele liber. Asta e schimbarea, Georgiana și Vlăduța cântă folclor autentic și poartă cu mare sfințenie costumul popular”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Playtech Știri.

Citeste si Câţi bani cere Sofia Vicoveanca la o nuntă: „Nu este o chestie de fală”