Câți bani cere Adrian Minune ca să cânte la o nuntă. Artistul cere o avere pentru doar o oră de cântat

Adrian Minune e unul dintre cei mai apreciați maneliști din țara noastră. Și tocmai pentru că este atât de căutat, artistul cere o avere ca să cânte la evenimente private.

19 apr. 2022, 13:52
Câți bani cere Adrian Minune ca să cânte la o nuntă. Artistul cere o avere pentru doar o oră de cântat

Adrian Minune a devenit tot mai dorit la nunți, botezuri și alte evenimente. Iar tarifele pe care le percepe sunt dovada cea mai bună.

Câți bani cere Adrian Minune ca să cânte la o nuntă

Pentru a cânta o oră la o nuntă sau alt tip de eveniment artistul cere 4.000 de euro. Cu cât sunt mai multe seturi de melodii cu atât tariful este mai mare. Așadar, dacă vă gândiți să-l chemați pe Adi Minune la nuntă și să cânte cinci ore va trebui să scoateți din buzunar nu mai puțin de 20.000 de euro.

Și când vine vorba de dedicații există tarife uluitorare. Ca să nu-ți auzi numele la microfon și să ți se spună că „ai greșit buzunarul”|, cel puțin 50 de euro este indicat să scoți din buzunar.

Manelistul a dezvăluit recent care e cea mai mare sumă de bani pe care a primit-o la finalul unui eveniment. Adrian Minune a luat nu mai puțin de 60.000 de dolari în urma unui eveniment din Statele Unite la care a cântat în 2022. „Eu întotdeauna am cheltuit mai mult decât am câștigat, dar niciodată nu am făcut un milion de euro”, a spus manelistul, potrivit Cancan.

Câți bani cere Irina Loghin ca să cânte o oră la nuntă. Tarifele au crescut la evenimentele din 2022

Irina Loghin e una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România și, probabil, cea care primește cele mai multe solicitări când vine vorba de concerte.

Când este chemată la un eveniment, Irina Loghin are un tarif fix impus pe oră. E drept, nu e un preț accesibil pentru toate buzunarele, însă dacă facem o comparație cu alți mari artiști de muzică populară descoperim că majoritatea se învârt în jurul acestor sume.

Așadar, dacă vă gândiți să o invitați pe Irina Loghin pe nuntă, botez sau alt tip de eveniment, e bine de știut că ar trebui să scoateți din buzunar 1.500 de euro pentru ca artista să vă cânte o oră.

Ce prețuri au alți interpreți de muzică populară:

  • Maria Cîrneci: 2.800 euro
  • Sofia Vicoveanca: 1.200-1.500 euro
  • Niculina Stoican: 1.500-2.000 euro
  • Maria Dragomiroiu: 1.500-2.100 euro
  • Dinu Iancu Sălăjanu: 2.500-3.000 de euro
  • Gelu Voicu & Taraf: 2.000-3.000 de euro
  • Aurel Tămaș & Taraf: 3.500-4.000 de euro