Câţi bani face Andra din Youtube. Jurata de la Românii au talent câştigă sume considerabile

Câţi bani face Andra din Youtube. Este una dintre cele mai apreciate vedete din România, atât pentru calităţile sale vocale, cât şi pentru familia frumoasă pe care o are. Artista împărtăşeşte cu fanii multe momente din sânul familiei.

26 mai 2022, 08:33
Câţi bani face Andra din Youtube. Jurata de la Românii au talent câştigă sume considerabile
Câţi bani face Andra din Youtube

Câţi bani face Andra din Youtube. Pentru că este destul de activă pe reţelele de socializare, vedeta a reuşit să îşi strângă destul de mulţi abonaţi, acum se bucură de aproximativ 1,83 milioane de fani pe contul său de YouTube, acolo unde sunt toate piesele sale.

Câţi bani face Andra din Youtube

Cariera muzicală i-a adus vedetei cei mai mulți bani, dar și emisiunea în care este jurată la Pro TV. Andra face parte din juriu încă din primul sezon, alături de Andi Moisescu. În sezonul 12 s-au alăturat Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, care i-au înlocuit pe Alexandra Dinu și pe Florin Călinescu.

Andra câștigă chiar și peste 1.000 de dolari pe lună doar din YouTube, potrivit site-ului socialblade.com. Sumele nu sunt exacte, însă faptul că are multe vizualizări și un număr mare de abonați contează foarte mult. De exemplu, în ultimele 30 de zile, canalul de YouTube i-a adus vedetei de la Pro TV o sumă cuprinsă între 1.900 şi 30.500 de dolari.

Citeşte şi: Carmen Harra, noi previziuni despre divorţul anului: „Andra şi Cătălin Măruţă nu sunt suflete-pereche, ea va genera despărţirea”

Cât câștigă Andra din evenimentele private

Dacă până nu demult Andra cerea între 2.500 – 3.500 de euro ca să cânte la un eveniment, acum artista nu mai urcă pe scenă fără 6.000 de euro. Vorbim de un concert de doar 45 de minute.

Recent, artista a cântat la inaugurarea unui local pentru nunți timp de 90 de minute. Pentru momentul artistic pregătit artista a fost plătită cu aproximativ 10.000 de euro. Este adevărat că nu toți banii câștigați îi revin doar ei, are trupă și fiecare membru primește câte o sumă.

Deși e foarte solicitată pentru evenimentele private, Andra nu are prea multe concerte majore prin țară, cum e clasicul concert de la Sala Palatului. Ea a ales mai degrabă să cânte la petreceri private sau la zile ale orașelor. De asemenea, cântă foarte mult peste hotare, unde se bucură de un real succes. De regulă, artista alege să adauge în repertoriul său, pe lângă propriile melodii lansate, multe piese tradiționale românești.