Câţi bani face, de fapt, Vlăduţa Lupău din muzica de petrecere. Totul a fost ţinut secret până acum!

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai în vogă cântărețe de muzică de petrecere de la noi, face bani frumoşi din activitatea artistică. Aceasta are mai multe firme, fiecare fiind pe profit, conform datelor oficiale de la Ministerul Finanţelor.

09 ian. 2024, 14:36
Câţi bani face, de fapt, Vlăduţa Lupău din muzica de petrecere. Totul a fost ţinut secret până acum!
Câţi bani face, de fapt, Vlăduţa Lupău din muzica de petrecere. Totul a fost ţinut secret până acum!

Câţi bani face, de fapt, Vlăduţa Lupău din muzica de petrecere. De-a lungul timpului, Vlăduța Lupău a reușit să cucerească inimile a numeroși români și, participând la diverse spectacole, concerte sau evenimente private, a început să primească o remunerație la care unii români nici nu visează.

Artista, care are la bază studii de medicină veterinară, a bifat în anul 2022 un profit de 720.785 de lei cu firma GLUGLU Music SRL, înregistrată chiar în anul pandemiei, în luna decembrie 2020. Prin această firmă, Vlăduța Lupău gestionează activitățile de interpretare artistică. Ea mai are o afacere din care a scos bani consistenți, YOUVL SRL, firmă care se ocupă tot de spectacolele sale și i-a adus, în ultima perioadă, un profit net de 101.648 lei. VLRAPSOMUSIC SRL este a treia firmă pe care o manageriază Vlăduța Lupău, care are o cifră de afaceri de 300.000 de lei. Tot în an de pandemie, Vlăduța Lupău și-a deschis și firma VLMUSIC SRL, care i-a adus un profit de puțin peste 30.000 de lei în ultimul an raportat la ANAF. Astfel, din muzică, vedeta a obținut aproape 900.000 de lei într-un singur an (în jur de 170.000 de euro), scrie Fanatik.

Citeşte şi: Suma colosală cerută de Vlăduța Lupău pentru o singură oră de cântat de Revelion. Cu banii ăștia îți cumperi o mașină aproape nouă

Vlăduța Lupău este în top încă de când s-a lansat, iar în ultimii ani a fost una din invitatele de marcă a posturilor de televiziune cu ocazii speciale. Anul trecut, de Revelion, Vlăduța Lupău a prezentat Revelionul de la România TV, alături de rivala sa, Georgiana Lobonț. De asemenea, publicul a putut-o admira și la Pro TV.