Câți bani primește Cleopatra Stratan pentru un concert

Cleopatra Stratan primește o sumă fabuloasă pentru fiecare concert pe care îl are. Surse apropiate artistei au dezvăluit că muzica îi asigură artistei un venit chiar mai mare decât tatălui ei.

19 oct. 2021, 13:16
Câți bani primește Cleopatra Stratan pentru un concert

Cleopatra Stratan a devenit cunoscută publicului român la vârsta de doar trei ani, cu piesa „Ghiță”. Apoi, după o pauză de câțiva ani în care s-a ocupat mai mult de studii, a revenit în forță în industria muzicală cu un nou hit: „Te las cu inima”. Cleopatra e acum artist cu normă întreagă și are concerte care îi asigură un trai mai mult decât decent.

Cleoptra Stratan a reușit până acum șase recorduri mondiale. Academia Recordurilor Mondiale i-a oferit recunoașterea pentru cea mai tânără cântăreață care a înregistrat un album; cea mai tânără interpretă într-un concert „live”; cea mai bine plătită artistă tânără (10.000 euro pentru o singură melodie – bani donați în scopuri caritabile); cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV; cea mai tânără interpretă care a înregistrat un „hit” național (o piesă situată pe locul 1 în topuri naționale).

Al șaselea record este și cel mai reprezentativ titlu, și anume cel de cea mai tânără interpretă de succes. Cleopatra l-a depășit, astfel, pe francezul Jordy, care a înregistrat un succes similar în Franța, la 4 ani și jumătate, cu piesa „Dur dur d’etre bebe”.

Potrivit unui organizator de concerte, Cleopatra Stratan ar câștiga între 4.500 și 5.000 de euro la un concert de 35 de minute. Tatăl ei, Pavel Stratan ar avea un tarif de 2.500 de euro pentru un recital, iar soțul artistei, Edward Sanda, 1.500 pentru un concert de 45 de minute.

Cleopatra nu trăiește doar din banii câștigați la concerte, ci și din campaniile plătite din mediul online.