Câți copii vrea Cristi Borcea: „Familia e cea mai mare realizare a mea”

Cristi Borcea este un tată-model. Afaceristul are relații foarte bune cu copiii săi, dar și cu fostele neveste. Într-un interviu oferit pentru vlogul „Ameritat cu Nasrin", fostul investitor de la Dinamo București a oferit mai multe informații despre planurile sale de viitor, alături de familie. 

10 mai 2022, 22:31
Câți copii vrea Cristi Borcea: „Familia e cea mai mare realizare a mea”

Copiii și relația cu Valentina Pelinel sunt cele mai mari motive de mândrie pentru Cristi Borcea.

„Nu aș schimba nimic în plan personal. Toate perioadele din viața mea au fost extraordinar de frumoase. Au ieșit nouă copii de care sunt mândru. Copiii sunt cea mai mare realizare a mea. 

Cea mai mare realizare sunt copiii și Valentina. Vine cu energie pozitivă extraordinară, iar copiii se iubesc toți și se înțeleg deosebit de bine. 

Nu am uitat niciodată de ziua de naștere a vreunui copil (…)”, a declarat Cristi Borcea pentru sursa citată.

Cristi Borcea s-a hotărât în privința copiilor. Se oprește la 9

În vârstă de 52 de ani, Cristi Borcea este mulțumit cu nouă copii. Afaceristul a stabilit cu Valentina Pelinel să se oprească aici.

„Am făcut patru copii în pușcărie (…) Mă opresc aici, da. Ne-am oprit aici. Am vorbit cu Valentina. 

Trebuie să ne gândim și la noi, vrem mai mult timp pentru noi. O lună – două vara sau iarna îi reunesc pe toți copiii. Apoi trebuie să găsesc timp și pentru noi (n.r. – Borcea și Pelinel).

(…) Am avut interesul să fiu cât mai bine cu ele (n.r. – mamele), să crească copiii într-un mediu civilizat și să nu aibă traume. Toți copiii și mamele copiilor sunt foarte bine”, a mai punctat afaceristul, fost investitor la Dinamo București.