Câţi dolari câştigă Carmen Harra pe oră. Vedeta şi-a dezvăluit onorariul: „La mine venea Jennifer Lopez”

Câţi dolari câştigă Carmen Harra pe oră. Vedeta, în vârstă de 65 de ani, locuieşte de mai mulţi ani în Statele Unite şi se poate lăuda cu o viaţă lipsită de griji şi două proprietăți pe care le deține în Florida şi în New York.

12 aug. 2021, 19:26
Câţi dolari câştigă Carmen Harra pe oră. Vedeta şi-a dezvăluit onorariul: „La mine venea Jennifer Lopez”

Câţi dolari câştigă Carmen Harra pe oră. Prezicătoarea încasează sume impresionante de bani pentru consultanțele pe care le oferă. Cine vrea să fie consiliat de Carmen Harra trebuie să scoată din buzunar sume între 400 și 600 de dolari pe oră.

Citeşte şi: Carmen Harra, despre mariajul Anamariei Prodan cu Reghe: „Divorţul este iminent. El se va recăsători”

Câţi dolari câştigă Carmen Harra pe oră

În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuți oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri.

Eu cum am publicat primele cărţi, am luat sute de mii de dolari pe drepturi de autor. Cărţile se plătesc, au mers foarte bine. Avansuri de foarte multe de sute de mii de dolari. Prima mea carte s-a produs în 20 de limbi… Încă primesc bani”, a declarat Carmen Harra.

Carmen Harra și-a făcut deja un renume mondial în domeniul clarviziunii. În România, aceasta a debutat ca și cântăreață, încă din anii 1970. Pe parcurs și-a descoperit însă și alte calități și astfel, după ce s-a mutat în Statele Unite ale Americii, în 1983, a început să fie pasionată și de scris.

Carmen Harra, previziuni despre starea lui Benone Sinulescu

Carmen Harra

a vorbit despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu şi susține că are un sentiment bun, iar codificarea lui divină arată că va trece peste acest moment dificil.

Trece printr-un moment puțin dificil al vieții lui, dar personal cred că o să treacă peste această încercare. Poate să mai dureze câteva luni, însă simt că o se să echilibreze și o să își revină. Am un sentiment pozitiv.

Calculele arată destul de bine, deci să ne rugăm pentru acest artist unicat să treacă cu bine. Are puterea, data fiind codificarea lui divină sa treacă peste aceasta încercare, are potențialul să treacă în următoarele săptămâni, trei luni”, a declarat Carmen Harra.