Câți euro au câștigat Aris și Alexia Eram pentru participarea la America Express. Suma este fabuloasă

Câți euro au câștigat Aris și Alexia Eram pentru participarea la America Express. Show-ul a ajuns la final, desemnând câștigătoare echipa formată dintre Laura Giurcanu și Sânziana Negru. În finală, cele două s-au duelat cu cei doi copii ai Andreei Esca, care au fost pe aproape să câștige trofeul și marele premiu.

29 dec. 2023, 18:27
Câți euro au câștigat Aris și Alexia Eram pentru participarea la America Express. Suma este fabuloasă
Câți euro au câștigat Aris și Alexia Eram pentru participarea la America Express

Câți euro au câștigat Aris și Alexia Eram pentru participarea la America Express. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat premiul cel mare pus în joc la America Express. Cele două concurente au ajuns primele la Irina Fodor, au deschis cufărul vișiniu și au primit trofeul de la Antena 1. La scurt timp au ajuns Alexia și Aris Eram, care s-au bucurat de vestea primită, îmbrățișându-le pe cele două concurente. Premiul a fost în valoare de 30.000 de euro.

Citește și: Reacția Andreei Esca, după ce Alexia Eram și Aris au pierdut finala ”America Express”. ”Ei sunt câștigătorii mei”

Câți euro au câștigat Aris și Alexia Eram pentru participarea la America Express

Cei doi frați nu au plecat cu mâna goală de la America Express. Frații au primit și ei bani, în urma participării pe Drumul Soarelui. Deși au pierdut marea finală de la Antena 1, s-au ales cu bani frumoși în urma experienței.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Aris și Alexia Eram au fost remunerați cu câte 2.500 de euro pentru fiecare etapă în parte. La un calcul simplu, pentru că au fost 10 etape, fiecare a primit câte 25.000 de euro. În total, 50.000 de euro.

Aris și Alexia Eram, precum și ceilalți concurenți, au trecut printr-o serie de probe de foc la America Express. Drumul Soarelui nu a fost ușor pentru niciun participant, iar condițiile au fost grele.