Catinca Roman, despre traumele cu care a rămas din cauza tatălui vitreg. Petre Roman nu a fost deloc un părinte afectuos: „Ne-a manipulat ca să-i ușurăm situația cu mama”

Catinca Roman, fiica Mioarei Roman din căsnicia cu Iosif Zilahy, a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl său vitreg, Petre Roman.
Alina Costache
03 mai 2024, 14:19
Catinca Roman, despre traumele cu care a rămas din cauza tatălui vitreg. Petre Roman nu a fost deloc un părinte afectuos: „Ne-a manipulat ca să-i ușurăm situația cu mama”
Catinca Roman, atac dur la adresa tatălui său vitreg

După înmormântarea mamei sale, Catinca Roman a răbufnit și l-a atacat pe tatăl său vitreg, spunând că a venit la priveghi doar de ochii lumii. Ea mărturisea atunci că nu înțelege motivul pentru care Petre Roman a rupt legăturile cu ea și sora ei, Oana Roman.

Catinca a recunoscut că a învățat multe de la Petre Roman, dar, cu toate astea, susține că nu a avut parte de afecțiunea lui. Din această cauză, relația lor a fost una foarte rece. Vedeta a mărturisit că fostul prim-ministru încerca să concureze cu ea și sora ei pentru atenția Mioarei Roman.

Citește și: Dieta prin care Catinca Roman a slăbit 15 kilograme. Singurul aliment la care a renunţat definitiv

„Relaţia mea cu tatăl meu vitreg a fost rece, cumva inexistentă. Mama se ocupă cam de tot ce ţinea de mine. Nu pot să spun că nu am învăţat lucruri de la el, pentru ca este un tip erudit, deştept, educat, însă cred că dacă ar fi să pun într-o balanţă moştenirea culturală primită de la el cu lipsa de afecţiune, balanta atârna greu în partea de lipsa de afecţiune.

De lipsa de empatie, de răceală, de comportament cumva adolescentin câteodată. Se punea pe egal cu noi, copiii. Înţelegi ce vreau să zic, de concurenţă pentru atenţia mamei. Dar asta este… Cred că toţi avem probleme, traume din copilărie.

Dar este important ca la un moment dat să încercăm să avem grijă de ele, să le înţelegem, să înţelegem de unde vin depresiile, nefericirile, stările proaste. Este indicat să mergem la un psihoterapeut, la un specialist”, a declarat Catinca, potrivit Playtech.ro.

Citește și: Catinca Roman îi aruncă săgeți surorii sale, la nici două luni de la moartea mamei lor: „Aș fi vrut ceva mai discret, nu o înmormântare fastuoasă”

În urmă cu ceva timp, Catinca Roman a făcut și alte acuzații grave la adresa tatălui ei vitreg. Ea susține că Petre Roman a părăsit-o pe mama ei, iar acest lucru i-a provocat Mioarei Roman un șoc pentru că ea a sacrficat totul pentru el.

„Pe Petre Roman am fost și sunt supărată și acum pentru că a lăsat-o pe mama! Sunt supărată nu neapărat pentru că a părăsit-o, ci mai mult pentru modul în care a părăsit-o. Ne-a manipulat pe mine, și pe sora mea, ca să-i ușurăm lui situația cu mama.

A fost un șoc, pentru că ea, căci și-a sacrificat viața și cariera pentru el! S-a folosit de noi până în ultima clipă ca să-și vadă el interesul. Cu 15 ani înainte de Revoluție, mama era stâlpul casei, ea câștiga foarte mulți bani!

El ne-a pus atunci în fața faptului împlinit, la fel a făcut și la Revoluție. Noi nu am știut nimic, ne-am trezit cu el la televizor. Mama a făcut doi pași în spate după ce a fost părăsită, în loc să-și vadă de viața ei”, a mai spus Catinca într-un alt interviu.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Alimentul pe care e bine să-l dai de pomană de Sfinții Constantin și Elena. Trebuie dus prima oară la biserică
Capital.ro
Schimbare pentru cei care au CONT LA BANCĂ. Decizia finală a fost luată chiar acum de judecători
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Informația momentului despre salariul minim! Cum va fi stabilită formula de calcul
Adevarul
Cum a fost convinsă o tânără să renunțe la școală și la familie pentru a se prostitua. „Era o mașină de făcut bani”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Pensii mai mari începând din toamnă. Cum se calculează și de ce acte ai nevoie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Cabral, 'pus pe hold' de o… blondisancă! Ce mai contează că e adjudecat + copii acasă? L-a ispitit grav!
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Se schimbă buletinele în România. Când se emit noile cărți de identitate
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
Sfinții CONSTANTIN și ELENA. Ce nume sărbătorim astăzi
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'