Catrinel Sandu este DISPERATĂ. Medicii i-au spus direct: „Sunt şanse 1 la sută de supravieţuire!”

Catrinel Sandu a venit de urgență din Statele Unite, unde locuiește de câțiva ani, pentru a fi alături de tatăl ei care trece prin clipe grele. Medicii îi dau șanse minime de supraviețuire, după ce bărbatul a suferit un atac vascular.

13 iun. 2019, 17:36
Catrinel Sandu este DISPERATĂ. Medicii i-au spus direct: „Sunt şanse 1 la sută de supravieţuire!”

Catrinel Sandu încearcă să se adune după întâlnirea cu echipa de medici de la Spitalul Colentina, acolo unde tatăl ei se află internat din luna martie, după ce a făcut un atac vascular cerebral. Din păcate, starea bărbatului s-a înrăutățit, fix după ce a apucat să își îmbrățișeze și să își vadă fiica, de parcă acesta era singurul moment pe care îl mai aștepta.

Catrinel Sandu are un NOU IUBIT. Gabriel Trifu este deja istorie FOTO

Catrinel Sandu a primit noi vești de la medici. Din păcate, acestea sunt proaste, iar șansele de recuperare sunt mici, screi Click!.

„Din păcate, de marți, starea de sănătate a tatălui meu s-a schimbat în rău. De 3 zile este rău, medicii l-au reintubat. Vorbesc cu el, dar nu mai are nici o reacție. Echipa aceasta minunată de medici face tot ce se poate omenește, chiar trag de el, nimeni nu a renunțat. Au încercat să mă protejeze, dar ieri mi-au spus realitatea. Sunt șanse 1 la sută! Asta am apreciat la medici, că se țin de această mică șansă, deși nu știu dacă alții ar fi procedat la fel. Sunt altfel oamenii de la Colentina. Și nu se comportă doar cu mine așa, ci cu toți pacienții. Sperăm la o minune, speranța moare ultima. Vreau să mai spun ceva. În tot acest timp, tata întreba tot timpul „Când vine Catrinel?”. Își dorea să mă vadă, poate ca așa a fost destinul”, a declarat Catrinel Sandu.