Catrinel Sandu, GEST SFÂŞIETOR după moartea tatălui său. Vedeta, răpusă de durere

Nicu Sandu a murit, duminică seară, la Spitalul Colentina din Capitală, acolo unde fusese internat în urmă cu mai bine de trei luni. Catrinel Sandu a sperat până în ultimul moment că se mai poate face ceva pentru ca părintele ei să fie salvat, dar din păcate, medicii n-au reuşit miracolul.

02 iul. 2019, 06:02
Catrinel Sandu, GEST SFÂŞIETOR după moartea tatălui său. Vedeta, răpusă de durere

Catrinel Sandu a făcut un gest sfâșietor la nici 24 de ore de la moartea tatălui ei. Vedeta și-a schimbat fotografia de profil cu una de doliu și a primit numeroase mesaje cu condoleanțe, din partea fanilor ei de pe internet, care au fost și ei extrem de triști la auzul unei asemenea vești.

Catrinel Sandu a fost operată de urgenţă. „Putea să explodeze oricând”

Catrinel Sandu a publicat un mesaj pe pagina sa de pe o reţea de socializare, acolo unde a dat vestea tristă şi le-a spus oamenilor unde pot merge marţi, 2 iulie, pentru a-şi luat rămas bun de la tatăl ei.

„Din păcate tata, Nicu Sandu, a plecat azi-noapte într-o lume mai bună. Toţi cei care doresc să îşi ia rămas bun de la el pot veni la Capela Mare a Cimitirului Bellu marţi 2 Iulie, începând cu ora 13”, a scris Catrinel Sandu.