Catrinel Sandu, momente de groază din cauza uraganului Irma: Copiii nu merg la şcoală, toată lumea este în panică

Catrinel Sandu trece prin momente de groază în Florida, unde locuieşte de 10 ani împreună cu familia ei. Blondina împreună cu soţul său, Gabi Trifu, au făcut provizii de mâncare şi apă şi s-au închis în casă cu fetiţele lor.

08 sept. 2017, 18:44
Catrinel Sandu, momente de groază din cauza uraganului Irma: Copiii nu merg la şcoală, toată lumea este în panică

Catrinel Sandu locuieşte în America din 2007, mai precis în Florida, într-o casă cochetă, în valoare de aproape 500.000 de dolari, cu cinci dormitoare, curte şi piscină. Aici stă împreună cu soţul ei, tenismanul Gabriel Trifu, şi cele două fetiţe ale lor, Sara (8 ani) şi Lara (4 ani). Nu au avut parte de catastrofe ale naturii de când locuiesc acolo, însă acum toată familia este alertată din cauza uraganului Irma, care ameninţă Florida în acest weekend.

„Am fost toată săptămâna în alertă. Mi-am luat tot ce trebuie, am făcut provizii, m-am pregătit, acum depinde cât de rău va fi. Poate ne vor evacua dacă va fi foarte rău. Copiii nu merg la şcoală, toată lumea este în panică, toţi se pregătesc. În magazine nu mai este apă, multe rafturi sunt goale, iar la benzinăriile care au mai rămas deschise este coadă cu orele”, a declarat Catrinel Sandu, pentru Click!

Fosta bebeluşă de la Cronica Cârcotaşilor spune că este uimită de modul în care autorităţile se mobilizează pentru astfel de situaţii. „Oamenii de aici sunt foarte bine organizaţi. Autorităţiile locale dau mereu anunţuri pe tv şi radio, chiar şi pe telefonul mobil. Uraganul este foarte mare, poate să-şi schimbe direcţia şi să nu lovească direct Florida. Oricum, chiar dacă nu loveşte direct, tot vom avea vânt mare şi ploi. Să sperăm că va fi totul ok, Doamne ajută!”, a mai spus vedeta.

Vezi si: Casele vedetelor, în cale uraganului Irma. Mai multe locuinţe au fost devastate. IMAGINI ÎNAINTE şi DUPĂ dezastru

Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare pentru românii care vor să călătorească sau se află deja în Florida, privind impactul uraganului Irma. MAE precizează că numărul cetăţenilor români sau de origine română din statul american se ridică la 35.000.