Căutări de amploare în Mehedinţi. Un poliţist a dispărut de două zile

Un agent şef principal, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, a dispărut, de două zile, de acasă, iar colegii săi au început căutările. Bărbatul era în concediu şi se pregătea de pensionare.

21 nov. 2017, 21:03
Căutări de amploare în Mehedinţi. Un poliţist a dispărut de două zile

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Mădălina Viziru, a declarat, marţi seara, că bărbatul dispărut se numeşte Dumitru Giuhat şi are 48 de ani. Persoanele care pot oferi detalii pentru găsirea agentului şef principal sunt sfătuite să sune la 112. Apropiaţii acestuia susţin că urma să iasă la pensie şi ar fi intrat într-o depresie.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi solicită sprijin în vederea depistării unei persoane de sex masculin care, la data de 20 noiembrie, a plecat de la domiciliu fără a mai reveni până în prezent. Persoana dispărută se numeşte Giuhat Dumitru. La data dispariţiei era îmbrăcat în geacă din fâş de culoare gri cu fermoar, iar în zona pieptului avea două dungi circulare de culoare maro, pantaloni din trening de culoare albastru cu înscrisul Adidas în dreptul buzunarului, iar în picioare purta pantof tip sport de culoare albastru cu trei dungi laterale de culoare albă. Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi, apelând numărul unic de urgenţă 112″, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Mehedinţi.

Bărbatul din comuna Gruia a fost testat psihologic şi a trecut cu bine verificarea.

Agentul şef principal lucra la intrarea în sediul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Mehedinţi.