Căutări disperate în Timişoara după dispariţia unui copil de OPT ANI VIDEO

O echipă impresionantă de pompieri a căutat un băieţel de opt ani, dispărut în zona canalului Bega din Timişoara. Mama a anunţat dispariţia la puţin timp după miezul nopţii; copilul a fost găsit după două ore.

11 sept. 2014, 13:44
Căutări disperate în Timişoara după dispariţia unui copil de OPT ANI VIDEO

Mama băiatului împreună cu o echipă impresionantă de pompieri au scotocit zona în care se pierduse. După două ore, micuţul a fost găsit: dormea într-o tufă, fără să ştie cum a ajuns acolo. Mama a leşinat de emoţie când şi-a revăzut copilul, potrivit România TV.

Citeşte şi Adolescentul din Buzău, dispărut de acasă, a fost găsit. De ce i-a fost ruşine să se întoarcă acasă VIDEO

Femeia a sunat disperată la 112, la miezul nopţii. O echipă de salvatori s-a mobilizat imediat şi a pornit în căutarea băiatului de opt ani. Copilul obişnuia să se joace într-un cartier de pe malul canalului râului Bega. Acolo au căutat pompierii două ore. Căutările au fost contracronometru deoarece exista pericolul ca băiatul să alunece şi să cadă în apă. După ore bune, însă, băiatul a fost găsit. Copilul tremura de frig şi era speriat. După spaima prin care a trecut, mama a leşinat când şi-a strâns copilul în braţe. O mamă din Timişoara a trăit spaima vieţii. Copilul ei de opt ani nu a mai venit acasă.

CITEŞTE ŞI: Student la Facultatea de Drept, DISPĂRUT fără urmă de 5 zile. Băiatul de 22 de ani este fiul unui poliţist