Cauzele care îţi scad pofta de amor şi sfaturi pentru revigorarea vieţii de cuplu

Până nu demult bărbaţii se plângeau că femeile îşi pierd interesul pentru sex imediat ce se termină luna de miere. Se pare însă că lucrurile stau taman pe dos. Bărbaţii sunt cei care îşi lasă soţiile cu ochii în soare pentru că nu mai au suficientă energie şi pentru sex.

30 iun. 2013, 20:05
Cauzele care îţi scad pofta de amor şi sfaturi pentru revigorarea vieţii de cuplu

Daca muncesti prea mult, cand sa ai timp si pentru sex?

Ti s-a intamplat sa muncesti atat de mult incat cand ajungi acasa sa nu vrei decat sa mananci si sa te bagi in pat si sa dormi? De cate ori? Daca raspunsul este „De mai multe ori!”, atunci e cazul sa-ti rearanjezi prioritatile.

Si sotia ta are nevoie de macar la fel de multa atentie precum cariera. Lasa discutiile aprinse de la birou si treci la discutiile incinse din dormitor. Si tu, si sotia ta veti avea de castigat.

Nu faci miscare? Atunci nu ai energie pentru sex!

Chiar daca iti vine greu sa crezi, lipsa activitatii fizice iti scade nivelul de energie. Cand faci miscare, sangele incepe sa circule mai bine prin organism, celulele de oxigeneaza mai bine si astfel ai mai multa pofta de viata. Si de sex!

Fa-ti abonament la sala si profita de ofertele care-ti permit sa iei cu tine inca o persoana. Mergi impreuna cu sotia si va veti bucura impreuna de o viata sanatoasa si in dormitor, si in afara lui.

CITEŞTE MAI MULT PE SFATULPARINTILOR.RO