CAZ BIZAR: Strănută de 12.000 de ori pe zi. VIDEO

O fata de doar 12 ani a ajuns sa stranute de 12.000 de ori pe zi, iar medicii se lupta sa gaseasca o cauza la acest fenomen bizar.

09 oct. 2015, 10:40
CAZ BIZAR: Strănută de 12.000 de ori pe zi. VIDEO

Acum 3 saptamani Katelyn Thornley a inceput sa stranute, iar de atunci nu s-a mai oprit. Fata are in jur de 20 de crize pe minut, iar asta o face aproape incapabila sa comunice sau chiar sa manance.

Cu toate ca a vizitat sase doctori diferiti, specialistii au ramas socati de acest caz si nu au putut sa dea o explicatie cu privire la ce ar putea declansa reactia ciudata.

De obicei, stranutul este cauzat de virusuri, raceli sau alergii, insa toate acestea au fost excluse in cazul fetei de 12 ani.

Singurul moment de respiro pe care eleva in clasa a saptea il are este atunci cand merge la culcare, dupa o zi obositoare in care a stranutat de aproape 12.000 de ori.

„Acum simt o durere enorma in abdomen, picioarele ma dor si abia apuc sa mananc ceva. Am ajuns sa imi doresc sa imi parasesc corpul, macar pentru cateva momente, pentru a ma vedea cum dorm linistita, caci si in vise stranut”, a declarat Katelyn pentru un post tv din SUA. „Nici nu mai imi pasa ce vor sa-mi faca, vreau doar sa ma opresc”, a continuat aceasta.

Prima explicatie plauzibila ar fi ca fata sufera de un tic nervos. „Unul dintre lucrurile cu care se aseamana stranutul ciudat poate fi ticul”, a declarat Dr Mered Parnes.

Vezi VIDEO, pe revista Teo