Caz cutremurător în Călărași. Un bărbat și-a spintecat cumnata şi pe ginerele acesteia

Un bărbat de 47 de ani din Călăraşi şi-ar fi înjunghiat și spintecat cumnata şi pe ginerele acesteia, iar femeia, care a fost rănită la piept, a murit.

27 iul. 2021, 09:19
Caz cutremurător în Călărași. Un bărbat și-a spintecat cumnata şi pe ginerele acesteia

Un bărbat, de 47 de ani, din Călăraşi, a fost autorul unei crime îngrozitoare. Bărbatul și-a înjunghiat, luni seară, cumnata şi pe ginerele acesteia, iar femeia, care a fost rănită la piept, a murit. Criminalul ar fi acționat în urma consumului de alcool şi a unor conflicte mai vechi din familie, a fost dus la audieri.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au fost sesizaţi, luni seară, despre faptul că o femeie a fost înjunghiată.

„Imediat, la faţa locului s-au deplasat efective din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi care au constatat că în jurul orei 20:10, pe fondul consumului de alcool şi al unor conflicte familiale mai vechi, un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Călăraşi, a înjunghiat-o pe cumnata sa, de 52 de ani, în zona toracelui şi pe ginerele acesteia, de 22 de ani, în zona inghinală”, a anunţat Poliţia Călăraşi.

Din păcate, femeia nu a supraviețuit atacului, iar decesul acesteia a fost declarat la scurt timp. Tânărul a fost transportat de urgență la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Suspectul a fost dus la audieri. Poliţiştii au început cercetările, sub coordonarea unui procuror, relatează stiripesurse.

Un bărbat și-a ucis nevasta cu o coadă de mătură și a mințit autoritățile că a murit în somn

Un bărbat

din localitatea Tortoman, aflată la 50 de km de Constanța, și-a ucis nevasta în bătaia cu o coadă de mătură. Bărbatul a a sunat apoi la 112 și a anunțat că soția sa murit în somn.

Astăzi, în jurul orei 4.50, polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că soția sa ar fi decedat în timp ce dormea, în locuința comună din comuna Tortoman.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză, un bărbat, de 61 de ani, iar în locuință a fost identificată femeia, de 57 de ani, decedată.

Autoritățile au constatat pe corpul femeii urme vizibile de violență pe cap, trunchi și membre.