Caz cutremurător în Galaţi: Un băiat a fost bătut şi violat de propriul tată VIDEO

Viaţă de coşmar pentru un băieţel de 12 ani din Galaţi. El i-a povestit mamei că a fost bătut şi abuzat sexual de tatăl lui. Bărbatul bea mai tot timpul şi este extrem de violent, iar copilul este traumatizat, stă închis în baie şi ţipă noaptea în somn. Mama băiatului este disperată pentru că încearcă să stea la distanţă de fostul ei soţ însă, deşi a făcut mai multe plângeri, soţul său a rămas în casă, iar ea a fost nevoită să-şi ia copilul şi să fugă.

14 mai 2015, 14:07
Caz cutremurător în Galaţi: Un băiat a fost bătut şi violat de propriul tată VIDEO

Femeia spune că băieţelul ei de 12 ani a fost bătut până a fost băgat în spital de tatăl extrem de agresiv. Micuţul a rămas cu traume pe care psihologii încearcă acum să le trateze.”Cât timp eu eram la serviciu, băiatul se încuia in baie. Ţipa mereu. Trebuia să pun cearşafuri în geam, pentru că zicea că vine şi-l ameninţă prin geam. Îi era frică să meargă la şcoală”, a povestit mama copilului abuzat.

Mama copilului a obţinut pentru o perioadă un ordin de restricţie, însă după ce acesta a expirat, n-a mai avut bani de avocat, iar bărbatul, obligat iniţial să părăsească domiciliul, s-a întors acasă. Femeia a făcut mai multe plângeri la poliţie, însă totul s-a întors împotriva ei.

Bărbatul neagă totul. „Cine l-a bătut pe băiat? Sunt numai minciuni. Băiatul a ajuns la spital lovit puţin în burtă şi gata. Nu l-am bătut, l-am împins”, a spus tatăl băiatului.

Femeia spune că micuţul i-a povestit că a fost şi abuzat sexual, însă psihologii au sfătuit-o să nu meargă la medic pentru dovezi, pentru a nu-l traumatiza şi mai tare.

Citeşte şi: Şocant: Un bărbat calcă în picioare, la propriu, un copil de 3 ani VIDEO