Caz cutremurător! O tânără de 30 de ani a murit de Covid, la doar două luni de când a născut

Caz cutremurător! O tânără de 30 de ani, nevaccinată anti-Covid, a murit la doar două luni după ce a adus pe lume primul său copil.

29 dec. 2021, 14:59
Caz cutremurător! O tânără de 30 de ani a murit de Covid, la doar două luni de când a născut

Tânăra de 30 de ani, nevaccinată anti-Covid, a murit la doar două luni după ce a adus pe lume primul său copil

Natalie Forshaw, tânăra de 30 de ani, a fost infectată cu coronavirus şi s-a luptat din greu pentru a reuşi să supravieţuiască. Din nefericire, organismul ei nu a rezistat.

Tânăra a decis să nu se vaccineze cât e însărcinată, dar intenţiona să se imunizeze după. Nu a mai apucat, din păcate. Virusul neiertător a răpit-o la doar două luni de la naştere. A lăsat în urmă cu nou-născut perfect sănătos, pe Caleb, şi un soţ iubitor.

Natalie era cosmeticiană şi hairstylist, locuia în Manchester, şi s-a îmbolnăvit în toamnă. Starea ei s-a deteriorat şi a făcut complicaţii severe. L-a născut pe Caleb pe 3 noiembrie, dar ea a rămas internată în spital pentru a primi tratament la terapie intensivă. Nu a apucat să se bucure de naşterea bebeluşului său, conform Metro.

Mama tinerei, Bernie Wilton, a spus că Natalie a ajuns la spital când starea ei de degradase deja. „Nivelul de oxigen era foarte scăzut. Avea dureri mari în piept. A ajuns la spital, bebeluşul a fost scos, iar Natalie a ajuns la terapie intensivă”.

După ce a născut, a intrat într-o comă indusă, ca parte din tratament. În decembrie, organismul ei a cedat, iar medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a o salva.

„Stăteam lângă ea şi a început să clipească. Am început să vorbesc despre micuţul Caleb şi a lăcrimat. Toate asistentele începuseră să aplaude şi eram cu toţii mândri de ea. Lupta să trăiască”, a povestit mama tinerei.

Câteva zile mai târziu, inima i-a cedat. „Astăzi, inima mea s-a rupt în multe bucăţi. Nu ştiu dacă va mai putea fi reparată. Îmi vei lipsi atât de mult, îmi vor lipsi mesajele tale zilnice doar ca să-mi spui te iubesc, mami”, a continuat mama Nataliei.