Caz de canibalism în India: O femeie şi-a mâncat fetiţa

Publicat: Vineri, 26 Iunie 2015 23:07 // Actualizat: Vineri, 26 Iunie 2015 23:07 // Sursa: romaniatv.net

O femeie de 42 de ani, mama unei fetiţe de 4 ani, a încercat să îşi mănânce copilul. A fost surprinsă de rudele ei în timp ce taia hălci din corpul copilei.

Femeia este alcoolică şi are episoade de canibalism asupra propriilor ei copii. De această dată, ea şi-a atacat fetiţa de 4 ani, dar, din fericire, a fost prinsă de către fratele ei vitreg în timp ce tăia din scalpul fetiţei bucăţi pe care apoi le mânca.

Bărbatul a reuşit să o oprească la timp şi a luat fetiţa scalpată şi a dus-o la spital, unde medicii au operat-o şi astfel au reuşit să o salveze de la moarte.

Citeşte şi O fetiţă de un an, bătută cu BESTIALITATE de mama sa şi de concubinul acesteia

Locuitorii din oraşul Malda, unde s-au produs faptele, au legat-o pe femeia canibală şi au bătut-o. Dar, deşi femeia a recunoscut ce a făcut, a spus că nu îşi poate explica propriul ei comportament de canibalism.

Ea mai are cinci copii şi, cu câteva luni în urmă, şi-a atacat altă fiică de-a ei, căreia a vrut să îi dea foc. Şi aceasta a fost salvată la timp şi a fost luată sub protecţia unui unchi de-al ei, pentru a fi crescută în siguranţă, departe de mama sa alcoolică, cu instincte de canibalism.
loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 iun 02:08
...mănânce copilul. A fost surprinsă de rudele ei în timp ce taia hălci din corpul copilei. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
26 iun 23:17
Votează email 0 email
...copilul. A fost surprinsă de rudele ei în timp ce taia hălci din corpul copilei. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
26 iun 23:11
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for...
1
EUR
4.8744
RON
26 Oct
noapte 13 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H