Caz fără precedent în România. O femeie, DESPĂGUBITĂ de stat pentru că are FANTOME în casă VIDEO

Publicat: Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014 18:26 // Actualizat: Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014 21:51 // Sursa: romaniatv.net

Primăria Sebeş a transmis un comunicat oficial prin care recunoaşte că o femeie locuieşte cu copiii ei într-o casă bântuită. Primarul a luat atitudine şi i-a dat femeii un ajutor de 300 de lei pentru situaţia în care se află, informează România TV.

Ancuţa Marcu are 24 de ani şi locuieşte împreună cu cei trei copii ai ei într-o casă bântuită din Sebeş. Coşmarul lor a început chiar în prima noapte petrecută acolo, când tânăra a visat că o femeie s-a spânzurat în casă. A urmat teroarea.

Fix la miezul nopţii, o uşă din casă se deschidea brusc fără să se mai poată închide, iar o jucărie începea să cânte singură. Nopţi la rând, femeia şi copiii ei de doi, trei şi şapte ani n-au reuşit să închidă un ochi. Fantoma i-a terorizat încontinuu.

Ajunsă la capătul puterilor, tânăra a mers la un preot. Femeia crede că a scăpat de fantomă cu ajutorul bisericii. Un preot i-a făcut o slujbă, iar de atunci, spiritele par să se fi liniştit.

Povestea femeii l-a impresionat chiar şi pe primarul din oraş, care a transmis un comunicat oficial legat de aceasta. Documentul oficial se numeşte "O mamă cu 3 copii doarme cu stafiile în casă!" şi relatează cu amănunte întreaga experienţă a tinerei.

"Am aflat de această situaţie şi ne-am implicat şi noi. I-am dat un ajutor de urgenţă de 300 de lei şi am decis să decontăm medicamentele pentru fetiţa bolnavă", scrie în comunicatul Primăriei Sebeş.

Citeşte şi HORROR. Exorcizarea unei copile posedate de un DIAVOL, după ce a vizitat o casă bântuită VIDEO

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
09 nov 01:20
...a luat atitudine şi i-a dat femeii un ajutor de 300 de lei pentru situaţia în care se află, informează România TV. Citește mai departe…

...
08 nov 22:33
...şi i-a dat femeii un ajutor de 300 de lei pentru situaţia în care se află, informează România TV. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
08 nov 18:38
...a luat atitudine şi i-a dat femeii un ajutor de 300 de lei pentru situaţia în care se află, informează România TV. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net

...
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H