Caz GRAV în Maramureş. O bătrână acuză medicii că au operat-o la piciorul sănătos

O bătrână îi acuză pe medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare că au operat-o la piciorul sănătos. Femeia a căzut în casă şi a ajuns la spital. Chirurgul a operat-o la piciorul drept, deşi ea avea o problemă la celălalt picior. Când şi-a dat seama de greşeala cumplită, doctorul a băgat-o din nou în sala de operaţie.

06 nov. 2014, 17:17
Caz GRAV în Maramureş. O bătrână acuză medicii că au operat-o la piciorul sănătos

Femeia de 85 de ani a cazut in casa si imediat ce a ajuns la Unitatea de Primire Urgente, medicii au constatat ca aceasta prezenta o fractura la piciorul stang. Dupa doua zile de la internarea in spital, femeia a fost operata joi. Sambata, nepoata acesteia a descoperit ca operatia a fost facuta la piciorul drept, scrie emaramures.ro.

„A fost prima data cand am ridicat patura si am verificat-o pe bunica. Am vazut ca era operata la piciorul drept. Nu mai stiam in acel moment daca nu imi amintesc eu bine, daca operatia intr-adevar trebuia la piciorul drept sau la cel stang. Mi-am sunat familia, toata lumea isi amintea piciorul stang. Bunica era operata la dreptul”, a spus nepoata femeii operate.

Duminica, femeia a fost supusa unei noi interventii chirurgicale. Medicul a intrat din nou in sala de operatie si a operat-o cu succes pe femeie.

Conducerea spitalului a deschis o ancheta in acest caz. Toate cadrele medicale implicate in acest caz au depus deja, in scris, o marturie cu cele intamplate in ziua operatiei.

Citeşte şi Caz ŞOCANT în Bacău: O tânără a murit după o operaţie de apendicită