Caz halucinant. Un şofer de 31 de ani s-a sinucis după ce a aflat că soţia îl înşală. Dovezile primite pe telefon l-au împins la moarte

Un șofer în vârstă de 31 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, s-a sinucis, chiar în mașina în care lucra, după ce a aflat că soția îl înșela. Cei doi aveau împreună o fetiță.

16 ian. 2019, 13:24
Caz halucinant. Un şofer de 31 de ani s-a sinucis după ce a aflat că soţia îl înşală. Dovezile primite pe telefon l-au împins la moarte

Orlando, bărbatul de 31 de ani, se afla, în noaptea de luni spre marți, într-un depozit din Bucureşti, unde urma să descarce marfa din camion, scrie a1.ro. La un moment dat, însă tânărul a primit mai multe mesaje şi imagini de la soţia bărbatului cu care soţia lui avea o aventură.

Citeşte şi O tânără din Botoşani şi-a ucis iubitul în bătaie, după ce acesta a prins-o în casă cu amantul FOTO

Ba mai mult, femeia chiar l-a sunat și i-a oferit detalii despre aventura pe care o aveau soții lor. Devastat de veste, el a profitat de faptul că angajaţii depozitului erau ocupaţi să descarce marfa și s-a spânzurat de trapa camionului.

Colegii săi l-au găsit pe tânăr spânzurat și au alertat Serviciul de Urgență, însă echipajul medical ajuns la fața locului n-a mai putut să facă nimic altceva decât să constate decesul, scrie banatulazi.ro.

Tânărul de 31 de ani locuia la Timișoara cu soția lui și aveau împreună o fetiță.


loading...