Caz HALUCINANT. Copiii unei glorii a fotbalului CERŞESC în stradă

Forţaţi de mama lor, copiii fostului fotbalist legendar al Rapidului, Sandu Neagu, au ajuns să cerşească. Potrivit fanatik.ro, soţia acestuia, Cristina Neagu a solicitat ajutorul mai multor nume cunoscute din lumea fotbalului, însă sprijinul primit din partea acestora nu a mulţumit-o în totalitate şi i-a trimis la cerşit pe Roberto (9 ani) şi Ingrid (11 ani).

18 ian. 2014, 13:13

Fosta glorie a Rapidului, „eroul de la Guadalajara”, Sandu Neagu, s-a stins din viaţă în aprilie 2010, în urma unui stop cardiorespirator. A lăsat în urmă o soţie îndurerată, Cristina, şi doi copii, Roberto şi Ingrid, iar aceştia îşi duc acum cu greu traiul de pe-o zi pe alta. Familia fostei glorii giuleştene nu are un domiciliu stabil, locuind, mai bine zis pribegind de-a lungul timpului prin Cîmpulung Muscel, Giurgiu şi Piteşti.

Fanatik.ro a publicat sâmbătă o informaţie cutremurătoare, Cristina Neagu ajungând să-şi trimită copiii la cerşit. Hotărîrea incredibilă a mamei şi situaţia disperată a copiilor au oripilat-o de-a dreptul pe Mihaela Neagu, fata fostului fotbalist din prima căsătorie. în prezent, Ingrid şi Roberto locuiesc la un internat de pe Strada Izbiceni, unde au ajuns datorită surorii lor mai mari.

Cristina are voie să-i viziteze cînd vrea, să-i ia de acolo cînd doreşte. îmi este foarte ruşine de situaţie, dar m-am săturat. Vine şi ia băiatul de acolo şi-l trimite la cerşit. E incredibil. Am rugat-o de mii de ori să nu mai ia copiii la cerşit de acolo. Ea spune că nu este adevărat, dar peste tot unde mă duc, oamenii îmi spun că iar a venit cu copiii să cerşească„, a dezvăluit Mihaela Neagu pentru FANATIK.