S-a dus la medic pentru un control banal, dar medicii i-au găsit SUTE de FURNICI în urechi VIDEO

O tânără din India s-a prezentat la doctor pentru niste analize banale si a aflat ceva incredibil. Medicii i-au spus că sute de furnici îşi făcuseră cuib în capul ei. Nu pe cap, ci în cap.

12 feb. 2016, 17:06
S-a dus la medic pentru un control banal, dar medicii i-au găsit SUTE de FURNICI în urechi VIDEO

Doctorul care s-a ocupat de femeie spune că este cel mai dificil caz medical cu care s-a confruntat vreodată:

„Nu am mai vazut asa ceva, nu am gasit un caz asemanator în toată istoria medicală”, a povestit medicul Jawahar Talsania pentru Times of India.

Tânăra Shreya Darji a fost tinuta sub supraveghere medicala video de specialistii din Ahmedabad in incercarea de a rezolva acest mister medical, scrie teotrandafir.com. Potrivit medicilor, sute de furnici s-au aciuat in urechile femeii, iar fata sustine ca nu a simtit niciun fel de durere. Ce este si mai straniu la acest caz este faptul ca, in urma testelor pe care fata si le-a facut in ultimii 12 ani, nu a prezentat niciun fel de anomalie.

Familia duce o viata normala si traieste intr-un mediu sanatos, asa ca nu putem da vina nici pe conditiile mizerabile, caci ele nu exista”, a mai spus Talsania pentru ziarul indian.

Nu credem ca furnicile depun oua in interiorul urechii si nu am observat nicio regina furnica in interior. Suntem complet nedumeriti”, au explicat medicii.