Caz halucinant, un bărbat a descoperit că are o lamă de cuţit în piept, la 14 luni după ce a fost înjunghiat. „Mă întrebam de ce simt durere, când vremea e rece”

Un bărbat care a fost înjunghiat în prima parte a anului trecut a beneficiat de primul ajutor din partea medicilor, însă aceştia i-au închis rana fără a-i face o radiografie.

29 mart. 2021, 19:42
Caz halucinant, un bărbat a descoperit că are o lamă de cuţit în piept, la 14 luni după ce a fost înjunghiat. „Mă întrebam de ce simt durere, când vremea e rece”

Ulterior intervenţiei medicilor, bărbatul a descoperit că avea în piept o lamă de cuţit, la 14 luni după ce a fost înjunghiat de un grup de adolescenți în orașul Kidapawan, din Filipine. Kent Ryan Tomao a fost dus la un spital în ianuarie 2020, după ce a fost atacat de infractori, personalul medical i-a cusut rana imediat, fără a face o radiografie pentru a verifica existența vreunor rămășițe străine în corpul său, potrivit RT.

Filipinezul în vârstă de 25 de ani și-a dat seama de neglijența personalului medical când s-a dus la un spital pe 23 martie pentru a fi supus unor teste cu raze X, care îi trebuia pentru a aplica pentru un nou loc de muncă în provincia Agusan del Sur.

Citeşte şi Tragedie pentru o familie! O bunică și cei trei nepoți au murit ținându-se în brațe. Un bărbat le-a spart casa și i-a înjunghiat mortal

M-am întrebat întotdeauna de ce simt o durere în piept când vremea este rece, dar habar nu aveam că un cuțit era încă acolo”, a spunea Tomao.

Filipinezul a spus că speră să se întoarcă la același centru medical din Kidapawan pentru a-i scoate respectiva lamă de cuţit, adăugând că nu va lua măsuri legale împotriva spitalului sau a medicilor care l-au tratat.

Citeşte şi Un român din Anglia a înjunghiat o poliţistă cu un pix în faţă şi în gât. Ce pedeapsă a primit bărbatul VIDEO