Caz incredibil în Dej. Un bărbat s-a trezit cu pompierii peste el în casă VIDEO

Un bărbat din Dej s-a trezit cu pompierii, poliţiştii şi medicii peste el în apartament în timp ce se uita la televizor. Un prieten panicat că bărbatul nu-i răspunde la telefon a sunat la 112. În scurt timp a avut loc o adevărată desfăsurare de forţe, iar salvatorii au intrat pe geam în locuinţă.

15 feb. 2016, 09:17
Caz incredibil în Dej. Un bărbat s-a trezit cu pompierii peste el în casă VIDEO

Întreaga scenă s-a petrecut noaptea trecută în Dej. Bărbatul de 60 de ani, singur în apartament, se uita liniştit la televizor când pe geam au început să apară rând pe rând pompierii. Salvatorii au intrat cu o scară metalică în locuinţa sa de la etajul unu, potrivit dej24.ro.

Toată desfăşurarea de forţe a venit după ce prietenul bărbatului, care băuse cu acesta în urmă cu doar câteva ore, l-a sunat pe telefonul mobil. Pentru că bărbatul nu a răspuns apelurilor, acesta a cerut ajutor la 112. El le-a spus pompierilor că omul este inconştient în apartament.

Bărbatul aşa zis „inconştient” era de fapt întins pe pat şi se uita liniştit la televizor. Medicii l-au şi evaluat, însă au stabilit că acesta nu are nevoie de îngrijiri medicale. El le-a spus poliţiştilor că nu i-a răspuns prietenului la telefon pentru că simţea nevoia să fie singur.

Citeşte şi Operaţiune dramatică de salvare în Constanţa. Pompierii au salvat doi bătrâni care au leşinat în casă VIDEO