Caz incredibil în Ilfov. Un copil de 12 ani merge la şcoală cu ATV-ul VIDEO

Părinţii unui copil în vârstă de 12 ani, din Snagov, nu au ţinut cont nicio clipă că fiul lor nu are vârsta legală pentru a conduce un ATV şi l-au lăsat pe acesta să se plimbe nestingherit cu un astfel de vehicul. Băiatul a fost filmat în exclusivitate de o echipă România TV, iar poliţia îi va întocmi acum dosar penal tatălui inconştient care şi-a pus copilul în pericol.

11 mai 2013, 06:38

Copilul de doar 12 ani a fost surprins de o echipă România TV cum mergea cu ATV-ul fără nicio grijă pe un drum judeţean din comuna Gruiu din Siliştea Snagovului. Situaţia este periculoasă deoarece pentru a conduce un astfel de autovehicul, este nevoie de carnet de conducere categoria B1 iar şoferul trebuie să aibă minimum 16 ani.

Din imagini se observă cum băiatul, în loc să se asigure privind în oglinzi, îşi întoarce capul şi se uită în spate. Se vede şi faptul că are ghiozdanul în spate ceea ce înseamna că venea de la şcoală. Vecinii spun că băiatul obişnuia să mearga cu ATV-ul la cursuri.

Părinţii vor trebui să răspundă pentru faptul că l-au expus pericolelor şi l-au lăsat să conducă ATV-ul. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi fac cercetări pentru a stabili dacă vor deschide dosar penal pe numele ambilor părinţi.


loading...