Caz miraculos în Marea Britanie: O femeie a scăpat de cancer după ce şi-a „tuşit” tumora

O mamă cu şase copii a scăpat de moarte eliminând o tumoră inoperabilă în timp ce a tuşit. Cazul ei este ieşit din comun şi i-a uimit pe specialişti.

11 ian. 2012, 17:47
Caz miraculos în Marea Britanie: O femeie a scăpat de cancer după ce şi-a „tuşit” tumora

Claire Osborn, o britanică în vârstă de 37 de ani, mamă a şase copii, se afla acasă, împreună cu familia ei, în Coventry, când a început să tuşească din ce în ce mai rău. S-a întâmplat anul trecut, în octombrie.

După aproximativ 5 minute, a simţit că i se rupe ceva în gât şi a scuipat pur şi simplu un ţesut ca o flegmă mai densă, în şerveţelul pe care îl ţinea la gură. Nu i-a dat nicio importanţă şi a aruncat-o cu şerveţel cu tot.

A doua zi, când se afla în maşină cu fiul ei, senzaţia de zgârieturi în gât a reapărut şi a început din nou tusea. Atunci însă, Claire a scos din gât o bucată mult mai mare,de  aproximativ 2 centimetri, în formă de inimă, dar de data aceasta nu a mai aruncat-o, ci a dus-o aşa la medicul de familie.

Specialistul a trimis tumora la laborator şi s-a confirmat că era canceroasă. Când a văzut-o pe Claire, medicul de familie i-a spus mai întâi : „Felicitări, se pare că v-aţi tuşit cancerul!”, apoi i-a dat lovitura, spunându-i că trebuie să îşi facă un control general, ca să vadă dacă tumora fusese eliminată complet şi nu făcuse metastaze, caz în care ar fi trebuit să urmeze şedinţe de chimioterapie,  relatează tabloidul britanic Daily Mail.

Din fericire, şi acest rezultat s-a dovedit a fi un alt miracol : Claire  nu avea nici urmă de metastaze în corpul ei. Femeii aproape că nu-i venea să creadă că scăpase de cancerul care îi ameninţa viaţa. Începuse chiar să îşi strângă bani de înmormântare, imediat ce medicii îi descoperiseră tumora şi îi spuseseră că este inoperabilă.

Femeia a mai suferit doar o intervenţie chirurgicală la limbă, pentru îndepărtarea unor celule canceroase, după ce îşi „tuşise” tumora. Medicii au spus că acest caz este unul neobişnuit.