Caz revoltător în Capitală. Un copil a fost bătut de infirmiera unei creşe. Micuţul a ajuns la psiholog. Mărturia cutremurătoare a părinţilor!

Situaţie revoltătoare la o creşă din Bucureşti. O infirmieră a instituţiei bănuită că bate copiii şi îi agresează verbal.

17 feb. 2021, 18:17
Caz revoltător în Capitală. Un copil a fost bătut de infirmiera unei creşe. Micuţul a ajuns la psiholog. Mărturia cutremurătoare a părinţilor!

Caz revoltător în Capitală. Comportamentul nepotrivit al infirmierei, care jigneşte şi bate copiii, a fost făcut public de tatăl unei fetiţe care merge acolo.

Caz revoltător în Capitală. Copil bătut de infirmiera creşei

Tatăl unuia dintre copii a susţinut  că la scurt timp după ce a reînceput creşa a văzut că fiica sa are comportamente ciudate şi vorbeşte vulgar. Între timp părinţii au făcut legătura cu infirmiera de la care copilul copia comportamentul revoltător acasă.

„Totul a fost ok pănă a început din nou creşa. Când a început creşa în septembrie 2020 au început din nou comportamentele ciudate. A început să ne arate cum îşi bagă singură mâna în gât şi ne făcea semn să tacem, să nu mai spunem nimic, vânătăi.

Vânătăile le-am pus pe seama faptului că sunt copii mulţi acolo, că se joacă, se zbenguiesc na, ca orice copii pănă la urmă. Până când am văzut cum se poartă o infirmieră cu copiii.

Copilul acasă a început să spună unele lucruri, nu bate şi apoi reăeta cuvinte obscene”, a spus pentru Antena 3 tatal unui copil care a fost agresat la creşa din Bucureşti.

Infirmiera bătăuşă a fost dată afară de la creşă. Contactată pentru un punct de vedere de jurnaliştii Antena 3, infirmiera spune că nu are cunoştinţă de acuzaţiile care îi sunt aduse.

„Nu cunosc. Nu ştiu despre ce este vorba. În al doilea rând, nu înţeleg de unde şi până unde întrebările acestea. Nu am cunoştintă de nicio acuzaţie, nu cunosc niciun părinte”, a spus infiemiera.

De altfel, un incident revoltător a avut loc în satul Plopu, de lângă Dărmăneşti, în Bacău. Se pare că o0 minoră a fost bătută fără milă de mai muşlte adolescente chiar în staţia de autobuz.

O minoră este bătută fără milă de mai multe fete, în stația de autobuz. Fata a fost lovită fără milă lovită cu picioarele și pumnii și trasă de păr de trei agresoare, care par tot minore. Toată scena a fost transmisă live, pe contul de Facebook.

Citeşte şi: O femeie a fost bătută cu nuiaua de copiii de 8 şi 11 ani. Fiica cea mare a filmat totul