Caz scandalos în Călăraşi. Un cioban a făcut copii două surori minore VIDEO

Caz scandalos într-un sat din județul Călărași: un cioban a făcut copii cu două surori minore! Mai mult, una dintre ele este acum gravidă pentru a doua oară. Mama lor este cea care a anunțat Poliția. Fetele au ajuns într-un centru maternal, în vreme ce bărbatul a fost pus sub control judiciar. Se întâmplă în satul Solacolu, la 35 de kilometri de Capitală.

18 mart. 2019, 12:53
Caz scandalos în Călăraşi. Un cioban a făcut copii două surori minore VIDEO

Mama celor două fete recunoaște cu nonșalanță că vorbim doar de un singur viol având în vedere că a fost de acord cu relația ciobanului cu una dintre fiicele ei. „Pe una a luat-o de la 12 ani de-acasă. S-au înțeles, am fost de acord s-o lăsăm să plece cu el. Are o fetiță de un an și acum naște a doua oară, iar. Fata împlineşte 14 ani la vară, în mai„, a povestit mama fetei, într-o discuţie cu reporterul România TV.

Femeia, care la rândul ei are 10 copii, spune că după ce a mutat-o pe una din fetele ei la stână, ciobanul Marcel îi vizita noaptea sora mai mică. Aflat la postul de Poliție din comuna Sărulești pentru controlul judiciar, Marcel Petrache a refuzat să vorbească în fața camerei de filmat.

Polițiștii de la IPJ Călărași îl cercetează pe bărbat pentru sex cu minore. Reținut inițial, el a fost pus în libertate de anchetatori, fiind cercetat sub control judiciar.