CAZ ŞOCANT! Două minore de 12 ani şi-au ÎNJUNGHIAT prietena de 19 ori din CAUZA unui JOC pe INTERNET FOTO

Caz şocant în America, după ce două minore de doar 12 ani riscă 65 de ani de închisoare după ce şi-au înjunghiat o prietenă de 19 ori cu un cuţit, încercând astfel să dovedească legenda lui SlenderMan, un mit urban care a luat cu amploare Internetul, este adevărată. Inedit este faptul că victima lor a supravieţuit.

04 iun. 2014, 15:52

Întâmplarea bizară a avut loc în cursul unei dimineaţi în timp ce micuţele se jucau „de-a v-aţi ascunselea”. În acele momente, cele două criminale de doar 12 ani, Morgan Geyser şi Anissa Weier, şi-au ademenit colega de clasă în pădure şi au înjunghiat-o cu cruzime de 19 ori, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi CAZ ŞOCANT care a făcut înconjurul lumii: Un bărbat şi-a VIOLAT SOACRA până la MOARTE FOTO

Şocant este faptul că gestul tinerelor a fost premeditat, crima fiind plănuită de luni de zile. Astfel, ele au fost inspirate de legenda urbană a lui SlenderMan, un fenomen răspândit pe Internet prin intermediul unui site numit CreepyPasta, unde internauţi posteză poveşti horror, fiind vorba despre o persoană fără faţă care se ascunde în spatele copacilor şi atacă copii. Minorele au încercat ca prin crima lor oribilă să devină mandatare ale lui SlenderMan, încercând astfel să dovedească celor care nu credeau în el că este real. Mai mult, după ce ar fi ucis-o pe prietena lor, cadavrul ar fi trebuit să fie dus într-un parc unde se spune că SlenderMan ar trăi.

Citeşte şi Şocant: O tânără din India a fost violată, obligată să bea acid şi strangulată

Autorităţile au explicat că victima a supravieţuit în mod miraculos, deşi a fost înjunghiată de zeci de ori, în torace, mâini şi picioare. Ulterior, cele două copile au fost arestate, însă autorităţile spun că nu pot fi judecate ca nişte adulţi şi este necesar un consult psihiatric. Mai mult, părinţii celor două s-au declarat şocaţi de faptele copilelor, deşi erau conştienţi de pasiunea lor pentru astfel de poveşti macabre.

Internetul poate fi plin de lucruri întunecate. Accesul liber la Internet al copiilor este o problemă gravă cu care se confruntă societatea în zilele noastre. Nu mai ştii ce este în capul acestor copii. Părinţii ar trebui să se implice mai mult”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.