Caz șocant în Bihor! Un băiat în vârstă de 17 ani a atacat cu cuțitul doi polițiști. Minorul a fost arestat

Caz șocant în județul Bihor! Un minor în vârstă de 17 ani a atacat cu un cuțit doi agenți din cadrul Poliției Orașului Aleșd. Băiatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

04 nov. 2022, 11:16
Caz șocant în Bihor! Un băiat în vârstă de 17 ani a atacat cu cuțitul doi polițiști. Minorul a fost arestat

Halucinant! Un tânăr în vârstă de 17 ani a atacat cu un cuțit doi agenți din cadrul Poliției Orașului Aleșd, județul Bihor. În urma acestui incident, băiatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citește și Taximetrist tăiat cu cuţitul de un adolescent de 15 ani. Băiatul i-a furat maşina şi banii încasaţi pentru serviciile prestate

Minorul se afla în casa unei cunoștințe căreia polițiștii voiau să îi ia o declarație. În acel moment tânărul a devenit devenit violent și a sărit să îi atace pe agenți cu palmele dar și cu un cuțit.

”În data de 29 octombrie, doi lucrători de poliție din cadrul Poliției orașului Aleșd, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu într-o locuință din Peștiș, au fost agresați prin lovire cu palma și amenințare cu cuțitul de către o persoană de sex masculin aflată în vizită în locuința respectivă” a declarat purtătorul Prim-procurorul Popa Rodica.

Tânărul violent a pus mâna pe cuțit și l-a atacat pe unul dintre polițiști însă din fericire nu l-a nimerit. Apoi s-a năpustit asupra celuilalt agent pe care l-a pălmuit.

Polițiștii spun că băiatul de 17 ani nu se află la prima abatere de acest gen. Se pare că acesta are la activ mai multe dosare penale pentru violență și distrugere.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleșd care a stabilit reținerea minorului pentru 30 de zile.

Citește și Băiat de 17 ani atacat de urs în Prahova. A fost emis mesaj Ro-Alert