Caz şocant în Capitală: fete răpite din propriile case şi obligate să se prostitueze

Mai mulți traficanți de persoane au fost arestați după ce au răpit zeci de fete din propriile case și le-au obligat să se prostitueze. Bărbații le urmăreau pe tinere pe rețelele de socializare, vorbeau cu ele, iar apoi, când aflau unde locuiesc, intrau cu forța în apartamente și le răpeau ca în filme. Tinere au fost lovite, amenințate și torturate mai multe luni de traficanți.

11 apr. 2019, 14:45
Caz şocant în Capitală: fete răpite din propriile case şi obligate să se prostitueze

Oamenii legii au destructurat o adevărată reţea de traficanţi de persoane din Capitală. Indivizii răpeau fete şi le obligau să întreţină relaţii sexuale contra-cost. Bărbații se împrieteneau cu minorele pe rețelele de socializare, aflau unde locuiesc, apoi le sechestrau. Totul a fost descoperit atunci când o fată de 15 ani a fost răpită chiar în faţa colegelor de apartament.

Anchetatorii au descins la locuinţele celor implicaţi în reţea, unde au găsit arme albe cu care tinerele erau torturate și bătute pentru a accepta să se prostitueze. Oamenii legii au ridicat un adevărat arsenal: trei pistoale airsoft, macete, cuţite şi bastoane telescopice. 

Indivizii extrem de periculoşi au fost reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă.