Caz şocant în Iaşi. O tânără a fost tunsă, umilită şi bătuta de fosta iubita a partenerului său

O adolescentă de 17 ani a avut parte de coşmarul vieţii ei după ce fosta iubită a partenerului ei a vrut să se răbune. Cea din urmă a pus la cale un plan diabolic pentru a se răzbuna că tânăra i-ar fi furat iubitul.

05 dec. 2020, 17:04
Caz şocant în Iaşi. O tânără a fost tunsă, umilită şi bătuta de fosta iubita a partenerului său

Caz şocant în Iaşi. Incidentul revoltător a avut loc în urmă cu o săptămână, în municipiul Iaşi, acolo unde fata de 17 ani locuieşte. Cu puţin timp în urmă, ea a cunoscut un tânăr cu care a început o poveste de tradoste, fiind sigură că acesta era singur şi se despărţise de ceva vreme de fosta lui iubită, o tânăra de 23 de ani, din judeţul Neamţ.

Caz şocant în Iaşi. Cum a plătit o adolescentă de 17 ani pentru noua relaţie cu iubitul ei. A trăit un coşmar

De altfel, întâmplarea nefericită face ca fosta iubită a noului partener nu l-a uitat pe acesta nicio clipă şi, când a aflat de relaţia lor, a pus la cale un plan diabolic pentru a se răzbuna, potrivit Antena 3.

Săptămâna trecută, fata de 23 de ani l-a convins pe un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, să o abordeze pe fata de 17 ani pe Facebook şi să o invite în oraş. După un schimb de replici, adolescenta a acceptat să se întâlnească cu acesta pe o stradă din Iaşi. Când cei doi s-au întâlnit, fata a fost băgată cu forţa într-o maşină şi dusă în cartierul Păcureţi din Iaşi, acolo unde era aşteptată de fosta iubită geloasă.

Răpită de pe stradă şi dusă cu forţa într-o altă zonă a oraşului, tânăra de 17 ani a fost luată la bătaie, tunsă şi umilită, iar apoi a fost lăsată să plece.

La agresiune a participat tânăra de 23 de ani, respectiv fosta iubită a noului prieten al fetei, dar şi o altă tânără.

Prima reacţie a autoirtăţilor. Cum s-a acţionat în acest caz

„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi sub coordonarea procurorului de caz au efectuat trei percheziţii domicilare, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

Din cercetări a rezultat că un tânăr s-ar fi întâlnit cu o tânără, pe care o cunoştea, pe raza municipiului Iaşi, şi ar fi dus-o, contrar voinţei sale într-o altă zonă, unde ar fi fost aşteptaţi de două fete, care ar fi agresat-o. În baza probatoriului administrat în cauză, un tânăr a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luării masurilor legale care se impun. Două dintre percheziţii au fost efectuate pe raza muninipiului Iaşi, iar una pe raza judeţului Neamţ”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Citeşte şi: Managerii spitalelor COVID din Brașov și Odorheiul Secuiesc, arestați într-un dosar de corupție