Caz șocant în Italia. Un bărbat a găsit o bucată dintr-un deget în mâncare

Un bărbat din Italia a descoperit o bucată dintr-un deget în mâncarea cumpărată de la un supermarket. Acesta a depus plângere la Protecția Consumatorilor, iar carabinierii au deschis o anchetă în acest caz.

26 nov. 2020, 22:18
Caz șocant în Italia. Un bărbat a găsit o bucată dintr-un deget în mâncare

Caz șocant în Italia. Bărbatul a cumpărat pachețele de primăvăra ( involtini primavera) de la un supermarket din Imola, Italia. Spre surprinderea sa, în timp ce mânca a descoperit o bucată dintr-un deget, conform publicației italiene Corriere Romagna. Revoltat, bărbatul a anunat imediat autoritățile care au deschis o anchetă.

Citește și: Cine va fi coordonatorul comunicării pentru campania de vaccinare anti-COVID. Anunţul făcut de dr. Rafila

Autoritățile au trimis proba la laborator pentru a analzia ADN-ul și s-a constatat faptul că este vorba despre un deget uman. Conform verificărilor ulterioare, produsul a fost preparat în Barcelona, Spania. Bucata de deget ar fi ajuns în interiorul preparatului în urma unui accident de muncă petrecut în clădirea companiei care produce pachețelele de primăvară.

Caz șocant în Italia. În paralel, carabinierii au verificat și celelalte produse având la bază rulouri, din supermarket pentru a decide dacă trebuie retrase de pe piață sau nu. În urma verificărilor s-a constatat că este vorba despre un caz izolat.

Italia revine la bilanţuri halucinante de morţi de Covid

Italia a raportat marţi 853 de decese asociate COVID-19, în creştere faţă de 630 în urmă cu o zi şi cel mai grav bilanţ înregistrat după data de 28 martie.

Potrivit Ministerului Sănătăţii de la Roma, numărul de cazuri noi de infectare cu coronavirus a fost de 23.232 (din 188.659 de teste), comparativ cu 22.930 luni (din 148.945 de teste). Italia, prima ţară occidentală grav lovită de pandemie, a raportat până acum 51.306 morţi de Covid, din 1,455 milioane de infectări cu SARS-CoV-2.

Deşi numărul de morţi de Covid a fost cel mai ridicat din Europa în ultimele zile, rata de creştere a spitalizărilor şi de internare la terapie intensivă a scăzut, după cum scrie Financial Times. Marţi, în spitale se aflau 34.577 de pacienţi cu COVID-19, în scădere cu 120 faţă de ziua anterioară, când se înregistrase o creştere de 418 internări. La terapie intensivă sunt 3.816 pacienţi, cu şase mai mulţi decât luni.

 


loading...