Caz ŞOCANT în Liga 1. A semnat cu clubul, apoi a fost anunţat că primarul a anulat ACTELE

Poli Timișoara încearcă să se întărească pentru sezonul viitor, dar deciziile în privința transferurilor sunt luate în afara clubului.

21 iun. 2017, 10:31
Caz ŞOCANT în Liga 1. A semnat cu clubul, apoi a fost anunţat că primarul a anulat ACTELE

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a decis că atacanții Dan Roman și Bojan Golubovic nu sunt potriviți pentru Poli. Asta deși Roman, rămas liber de contract după expirarea înțelegerii cu CFR Cluj, semnase deja contractul în prezența oficialilor clubului!

„Duminică seara, am vorbit cu Radu Birlică (n.r. – manager marketing ACS Poli) și am convenit ca luni să merg la Timișoara să semnez contractul. Am plecat de la Cluj, 400 de kilometri, am mers la sediul clubului și am semnat pe un an. Eu am mers pe încredere, nu am cerut numărul de înregistrare. Birlica mi-a zis că președintele clubului, Drăgoi, este plecat din țară, dar că nu va fi nicio problemă! Mi-a spus că toată lumea la club mă vrea”, a povestit Roman.

Întors la Cluj, atacantul de 31 de ani a fost sunat a doua zi de același Radu Birlica: „M-a anunțat că primarul nu e de acord să vin la Poli. La fel a zis și de Golubovic. Mi-a explicat că a încercat să-l convingă pe primar. Ce să-l convingă? Cum adică să-l convingă pe primar? Am căzut de papagal în povestea asta. M-au mai și rugat să vorbesc cu Vașvari, cu Batin, cu Eric, cu Trtovac să vină la Timișoara”.

Radu Birlică a declarat: „Dan are dreptate și îmi cer scuze pentru ce s-a întâmplat. Din alte motive, independente de mine și de președinte, transferul nu s-a putut efectua”.

„Eu nu m-am referit la un jucător anume, nici nu prea îi știu pe jucători. Câți ani are? 31!? Câte goluri a dat? Puține!? Noi nu aducem atacanți bătrâni, am stabilit niște principii. Trebuie să le dăm șanse copiilor de la centrul nostru. Dacă ne decidem să aducem din afară, trebuie să respecte principiile astea. Să dea goluri și să fie tânăr. Mai avem un criteriu, pretențiile financiare. El a căzut la unul dintre cele trei criterii, nu mai știu la care”, a declarat şi Robu.