Caz ŞOCANT în Moldova: Un bărbat i-a tras limba cu cleştele fiicei vitrege şi i-a tăiat-o cu foarfeca

Un bărbat din Republica Moldova i-a tras limba fiicei vitrege cu cleştele, iar apoi i-a tăiat o porţiune din ea. Fata de opt ani a ajuns la spital, iar monstrul a fost aruncat cinci ani după gratii.

13 iul. 2015, 14:54
Caz ŞOCANT în Moldova: Un bărbat i-a tras limba cu cleştele fiicei vitrege şi i-a tăiat-o cu foarfeca

Potrivit autorităţilor, din 2013, când s-a cuplat cu mama copiilor, agresorul îşi bătea sistematic copiii vitregi. În luna februarie a anului trecut, ca s-o pedepsească pe una dintre fete, care se plânsese la şcoală că este bătută, i-a aplicat un groaznic tratament.

„Concubinul mamei i-a taiat limba la copil, a fost internata la Chisinau, a primit tratament, fetita se afla la centru”, a declarat Victoria Prodius, asistent social.

Maria şi fraţii ei au fost în repetate rânduri abuzaţi de tatăl vitreg, care acum a ajuns la închisoare. El îi bătea pe micuţi cu diverse obiecte sau îi obliga să mănânce alimente stricate. Potrivit România TV, anchetatorii spun că mama copiilor ştia la ce chinuri sunt supuși micuții de concubin, însă nu a făcut nimic pentru a-i proteja. De aceea, femeia a fost decăzută din drepturile părinteşti şi, cum tatăl biologic e la închisoare, copiii au fost încredinţaţi bunicului.


loading...