Caz șocant în Mureș. Un profesor a fost tăiat de un elev cu un box metalic

Incident halucinant în Mureș. Un profesor a fost tăiat cu boxul metalic de un elev. Dascălul a încercat să oprească un scandal între doi băieți.

21 sept. 2022, 15:33
Caz șocant în Mureș. Un profesor a fost tăiat de un elev cu un box metalic

Evenimentul șocant a avut loc, luni, 19 septembrie, la o școală din Band, județul Mureș. Bărbatul a încercat să intervină între doi elevi care se băteau, însă a fost lovit ușor cu boxul metal din greșeală de unul dintre băieți.

Citește și Zeci de elevi din Cluj, prinşi de poliţişti chiulind de la şcoală. Ce pedeapsă au primit

Incidentul a avut loc într-o pauză, când profesorul de 51 de ani a încercat să despartă doi elevi care se certau. La un moment dat dascălul i-a cerut unuia dintre elevi să îi dea boxul metalic pe care îl avea, obiectul fiind interzis în școală, însă acesta a refuzat, iar când a încercat să îl i-a elevul l-a rănit.

Cadrul didactic a sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție și unul medical.

„La data de 19 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Band au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unei unităţi de învăţământ din Band, are loc un conflict. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că între un elev, de 15 ani, şi un cadru didactic ar fi izbucnit un conflict verbal, după ce tânărul nu ar fi vrut să predea boxul metalic depistat asupra sa. A fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul şi luarea măsurilor legale”, a menționat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

Conducerea școlii, dar și de Inspectoratul școlar au deschis o anchetă în acest caz. Elevul nu va putea fi exmatriculat datorită noilor legi însă va fi sancționat disciplinar.

Citește și Un nou caz şocant cutremură România, cadavrul unei femei a fost găsit cu excavatorul, la 15 luni de la crimă. Ea a fost ucisă de soţ, familia o credea la muncă în Italia