Caz şocant în postul Paştelui! Gestul şocant făcut de o călugăriţă unui elev pe care îl învăţa religie FOTO

O călugăriţă din Slovacia, angajată să predea religia la o şcoală generală, a fost atacată dur de părinţii copiilor, din cauza practicilor neortodoxe.

06 apr. 2015, 14:46

Incidentul în care a fost implicată călugăriţa Ludovita şi un elev a avut loc într-o şcoală din Kysucke, Slovaciei, acolo unde femeia a decis să facă un experiment bizar în timpul orei de religie, potrivit Mirror.

Citeşte şi ARSENIE BOCA, 10 secrete ale celor mai puternice învăţături din Post şi explicaţia unei porunci neştiute

Ea a scos un ac din geantă ca apoi să invite pe Adam Celko, un elev de doar 7 ani, să vină în faţa clasei. Femeia l-a rugat să întindă mâna şi apoi i-a străpuns carnea cu acul respectiv. Astfel, călugăriţa şi-a motivat gestul explicând că a vrut să le arate copiilor cât de mult a suferit Iisus, atunci când a fost răstignit pe cruce şi i-au fost bătute cuie în mâini. Cu toate acestea, mama băiatului a avut un şoc atunci când şi-a văzut copilul cu mâna învineţită.

Când Adam a ajuns acasă şi l-am întrebat ce s-a întâmplat, mi-a zis povestit de tot incidentul de la şcoală şi gestul făcut de călugăriţă. Am fost total şocată. Acum că se aropie Paştele, chiar am ajuns să mă întreb, oare ce va mai face? Va începe să-i pună pe elevi în faţa clasei, pe o cruce, şi să-i răstignească?„, a spus femeia.

Citeşte şi Urgie în POSTUL PAŞTELUI. A ars din temelii o biserică de lemn din patrimoniul naţional

Cu toate acestea, vinovata nu a recunoscut gestul făcut, explicând că băiatul şi-a provocat singur rănile. Directorul şcolii s-a arătat revoltat în faţa acestei metode de predare şi i-a interzis călugăriţei să mai predea.