Caz şocant în Spania: Mama şi-a decapitat bebeluşul chiar pe Altarul capelei

O mamă şi-a decapitat bebeluşul de doar 3 luni pe altarul unei capele din Toledo. Femeia, despre care se spune că ar avea grave probleme psihiatrice, a fost reţinută de forţele de ordine.

13 aug. 2015, 10:34
Caz şocant în Spania: Mama şi-a decapitat bebeluşul chiar pe Altarul capelei

Anchetatorii nu exclud ca oribila crimă să fi fost, de fapt, un sacrificiu în timpul unui ritual satanic. Anchetatorii nu exclud însă ca oribila crimă să fi fost, de fapt, un sacrificiu în timpul unui ritual satanic, potrivit România TV.

Alarma a dat-o un sătean, care a găsit trupul decapitat al copilului pe altarul capelei din cimitir. Poliţiştii au reperat-o uşor pe mamă, care s-a ascuns în biserica din sat, după ce a comis oribila crimă. Vizibil în stare de şoc, femeia de 37 de ani a fost transportată la spital. Martorii spun totuşi că mama ucigaşă ar fi strigat, înainte să fie urcată în ambulanţă, că a salvat lumea şi că este posedată de diavol.

Citeşte şi VIRAL pe net: Un bebeluş se opreşte din plâns şi începe să danseze când aude o piesă rap VIDEO

În timp ce oamenii legii iau în calcul un ritual satanic, experţii spun că ar fi vorba de depresie postpartum, o boală care le afectează pe lăuze. Uneori, această maladie le poate împinge la gesturi extreme.

Femeia mai are acasă o fetiţă de 3 ani, care acum e în grija bunicii. Potrivit presei, mama criminală a ieşit recent de la balamuc, fiind cunoscută pentru problemele ei psihiatrice.