Caz ŞOCANT în Suceava. Un bărbat şi-a fotografiat copilul de doi ani cu ştreangul de gât. Poza i-a trimis-o concubinei

Un bărbat din Siret i-a pus ștreangul de gât băiețelului său de 2 ani. Individul a făcut apoi o poză si i-a trimis-o concubinei, pe care a amenințat-o că va omorî copilul. 

26 sept. 2019, 14:01
Caz ŞOCANT în Suceava. Un bărbat şi-a fotografiat copilul de doi ani cu ştreangul de gât. Poza i-a trimis-o concubinei

Un bărbat i-a trimis fostei concubine o fotografie pe o reţea de socializare. În imagine apare băieţelul său căruia i s-a pus la gât un ştreang improvizat dintr-o curea sau un cordon, iar din discuţii bărbatul a ameninţat că-l va omorî pe micuţ. 

Gestul a fost făcut în încercarea disperată a bărbatului de a se împăca cu fosta concubină care îl părăsise.

Agresorul nu este la prima abatere. Bărbatul a mai ameninţat-o pe femeie şi în trecut.

Un copil de 7 luni bătut crunt de concubinul mamei lui. Bărbatul, reţinut pentru tentativă de omor

De teamă că îşi va vedea copilul ucis, femeia a depus o acţiune la Judecătoria Rădăuţi prin care a cerut emiterea unui ordin de protecţie.

Pe data de 18 septembrie 2019, un magistrat al instanţei rădăuţene a emis decizia de protecţie, prin care îl obligă pe bărbat să nu se apropie la o distanţă mai mică de 50 de metri faţă de fosta concubină şi copilul minor al celor doi. De asemenea, s-a mai stabilit ca bărbatul să nu se apropie la mai puţin de 100 de metri de locuinţa femeii şi la aceeaşi distanţă faţă de locul de muncă din Siret al acesteia. În plus, instanţa a decis ca bărbatul să nu aibă nici un fel de contact cu fosta concubină, respectiv prin telefon, e-mail, corespondenţă, direct sau prin orice altă modalitate.

Ordinul de restricţie are o valabilitate de 6 luni, însă bărbatului nu i-a păsat de interdicţiile pe care le avea.