Caz şocant în Vâlcea: Un bărbat a fost SFÂŞIAT de câini pe stradă

Un bărbat din judeţul Vâlcea a fost sfâşiat de o haită de câini. Potrivit România TV, peste 100 de patrupede sunt crescute în curtea unui depozit aflat la marginea oraşului. Tragic este că şi în urmă cu două luni, o femeie a murit după ce a fost muşcată de aceiaşi câini.

29 feb. 2016, 10:47
Caz şocant în Vâlcea: Un bărbat a fost SFÂŞIAT de câini pe stradă

Cei care l-au găsit pe bărbat spun că pe cadavru erau în jur de 11, 12 câini. Acesta ar fi încercat să se salveze acoperindu-se cu o plasa de sarma, dar nu a avut nico şansă.

În zona unde s-a intamplat tragedia exista o societate comerciala al carei patron a strans peste 100 de caini, care odată cu venirea sezonului de imperechere devin foarte violenti. Chiar si angajatii societatii sunt atacati frecvent de aceste animale agresive.

Cine se aventureaza sa mearga pe jos prin acea zona isi asuma riscul ca poate fi sfasiat de animale. Dureros este ca in urma cu doua luni de zile o alta femeie a murit in acelasi circumstante: sfasiata de aceiasi caini, iar autoritatile nu au luat nicio masura.

Actionam cu hingheri in zona, dar nu avem posibilitatea sa actionam pe domeniu privat. Pe noi ne depaseste aceasta situatie, doar in urma unei hotarari judecatoresti putem interveni„, a declarat Traian Comşa, de la  Directia Domeniului Public Vâlcea.