Caz şocant într-un club din Cluj-Napoca: Un soldat NATO, găsit mutilat în baia fetelor

Distracţia din club s-a terminat la spital pentru un militar NATO, din Cluj. Soldatul, de origine portugheză, a fost descoperit mutilat într-una dintre toalete. Are maxilarul rupt şi mai mulţi dinţi sparţi. El a fost dus de urgenţă la spital, poliţia a deschis o anchetă, dar deocamdată militarul a refuzat să dea declaraţii.

25 mai 2015, 07:28
Caz şocant într-un club din Cluj-Napoca: Un soldat NATO, găsit mutilat în baia fetelor

Un caz șocant a avut loc într-un club din Cluj-Napoca. Un soldat NATO, de origine portugheză, a fost găsit mutilat în baia fetelor. Militarul în vârstă de 26 de ani a fost dus la spital și va fi supus mai multor intervenții chirurgicale. Nimeni nu știe până în acest moment dacă soldatul a fost bătut sau, cum spun reprezentanții clubului, s-a automutilat.

Mai mulți militari NATO, detașați la Baza Aeriana 71 Câmpia Turzii, au petrecut sâmbătă seara la clubul After Eight.

Ieșind din local unul câte unul, colegii nu au simțit lipsa portughezului, scrie Ziar de Cluj.ro.  O oră mai târziu de la plecarea soldaților, la ora 05.00 dimineața,  portughezul a fost găsit prăbușit în baia fetelor. Avea fața tumefiată, nu putea să vorbească și avea mai mulți dinți lipsă.

A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Cluj, ulterior fiind direcționat către Clinica de Chirurgie Orală şi Maxilo – Facială Cluj . După investigații, soldatul a plecat din spital pe propria răspundere și s-a internat  la Spitalul Militar.

Militarul NATO a suferit o fractură de maxilar stâng, fractură gravă spun medicii, și un traumatism cranio-facial. Totodată, soldatul a rămas și fără mai mulți dinți.

Poliția spune că nu cercetează cazul și asta pentru că nu există indicii că soldatul NATO ar fi fost agresat.

Reprezentanții After Eight spun că nu avea cum să-l agreseze cineva în baia fetelor și că este posibil ca el să-și fi provocat rănile.