Caz şocant la Constanţa. Un poliţist aflat cu familia în vacanţă a fost găsit spânzurat în hotel

Tragedie în stațiunea Jupiter de pe litoral. Un polițist s-a spânzurat în camera de hotel. Agentul din Neamț se afla la mare cu soția și cei doi copii. Bărbatul și-a pus capăt zilelor după o ceartă în familie, în timp ce soția și copiii se aflau la plajă, potrivit România TV.

04 iul. 2019, 19:37
Caz şocant la Constanţa. Un poliţist aflat cu familia în vacanţă a fost găsit spânzurat în hotel

Descoperirea macabră a fost făcută într-o cameră de hotel din stațiunea Jupiter. Polițistul de 34 de ani se afla în concediu la mare cu soția și cei doi copii, unul de 8 si celălalt de numai 2 ani. Bărbatul s-a certat cu soția la plajă și s-a întors nervos în cameră. Acolo a blocat ușa și s-a spânzurat. O rudă care avea cameră alăturată a ieșit pe balcon și a descoperit tragedia.

„Astăzi, în jurul orei 19.00, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o cameră de hotel, din staţiunea Jupiter, se află o persoană spânzurată. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din judeţul Neamţ. Acesta a fost declarat decedat”, a transmis IPJ.

Tragedie la Ploieşti, o femeie s-a aruncat în gol de la etajul 5 al Spitalului Judeţean

Conform sursei citate, poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au declarat că bărbatul a fost găsit de cadrele medicale sosite la faţa locului în stop cardio-respirator, manevrele de resuscitare fiind zadarnice. Trupul neinsufletit al polițistului a fost dus la morga din Mangalia pentru efectuarea necropsiei.